10 mest populära projekt presenteras i september 2012

10 mest populära projekt presenteras i september 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kära Freshome-läsare, som du förmodligen redan vet, är din feedback det som håller oss kvar. Vi var glada att få intensiva reaktioner från dig i september månad när det gäller de artiklar som vi publicerade dagligen och vi uppmanar er alla att delta i den relevanta samtalet. Som vanligt, enligt dina Facebook-aktier, vi inskränkt de bästa projekten från föregående månad till tio och genom att klicka på varje bild kommer du att vara ansluten till det ursprungliga inlägget. Utan ytterligare ado, här är de:

#1. Beläget i hjärtat av Megève, en kommun i regionen Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike, Chalet Brikell är en exceptionell 12.900 kvadratmeter lyxboende som utvecklats av det kreativa laget på Pure Concept. Vi är lite förvånade över att se projektet i nummer ett, även om vi måste erkänna att det fick oss att tänka på vinter, skidåkning och varma nätter av öppen spis - så vi hälsar ert val.

#2. Behöver du din rumslayout på papper så snart som möjligt? Kolla inMagicPlan ansökan, ett litet program som kan generera planen för ett rum på några sekunder. Starta bara appen från din iPhone eller iPad, vänd dig runt i en cirkel, markera hörnen och ta bilder med enhetens kamera. Resultatet? En professionell skiss med en noggrannhet på ca 6 tum, som vidare exporteras i flera format.

#3. Ta 5000 kvadratmeter och ge dem till arkitekterna Beyer Blinder Belle och Costas Kondylis! Produktionen: En exklusiv fem sovrums duplex penthouse ligger i fascinationen, New York. Fantastiska sevärdheter, högt i tak, stora fönster och ett utsökt urval av inredningstyper pryder detta ställe, vilket ger en livlig touch av elegans.

#4. Shangri-La s Boracay Resort & Spa i Filippinerna ligger mellan expanserna av Puka Shell Beachs vita sand och den lummiga sluttningen som det pryder. Den lyxiga strandorten har 219 rum, sviter och villor som är konstruerade för att hjälpa dig att njuta av den perfekta semestern. Intresserad av att se mer? Klicka bara på bilden nedan!

#5. Rustika och hemtrevliga konstnärliga mönster utarbetade med inte mindre än 30 000 flaskhuvuden användes för att dekorera ett litet trähus beläget i den ryska byn Kamarchaga, i den sibiriska taigaen. Ägaren och mastermind bakom det ovanliga projektet är Olga Kostina, en rysk pensionär med en vilja att korsa gränserna för gemensam landsbygdsdesign.

#6. De Blanco de Ibiza bostad byggdes för mer än 30 år sedan och det har nyligen restaurerats av arkitekten Malales Martinez Canut pekar på den perfekta blandningen av två olika arkitektoniska stilar, mediterreanska och spanska. Med en fantastisk utsikt över Mediterreiska havet, är reträtten enkelt förtrollande.

#7. Att bevisa att de lätt översvämmade bostadsområdena kan vara mysiga, detta rymlig skandinavisk lägenhet bygger ett drömmande scenario för en fulländad livsstil. Med utsikt över Göteborg från översta våningen i en 1907-byggnad med sju våningar, visar 90 kvadratmeter lägenheten ett vackert skandinaviskt inredningsarrangemang, utrustad med moderna möbler som uppgraderar det till vårt århundrade.

#8. Vi älskar att se att nya projekt tar formen av deras ägares drömmar, beroende på vilken stil de kan förmedla. Denna rustika skönhet i South Carolina idylliska gemenskap av Spring Island designades av BRZ Arkitektur att bli ett familjeutrymme beströdda med återställda trägolv, antika takbjälkar och traditionella tabbyväggar i vardagsrummet.

#9. Soneva Fushi är en välkomnande utväg som ligger i ett privilegierat läge på en pärla på en ö med perfekta stränder och ett pulserande grannland. De inbjudande villorna är helt inbäddade i det pittoreska landskapet och erbjuder ofattbar komfort och bortskämdhet.

#10. De Nevis Pool and Garden Pavilion i Washington DC är en samtida trädgårdstillägg som ger en tröskel mellan det perfekta manicured konstgjorda landskapet och intilliggande vildmark i skogen. Föreställd av Robert M. Gurney Som en modern duo som förstärker huvudbyggnadens komfort, erbjuder poolen och paviljongen en lugn miljö för avslappning och underhållning.