10 Trapplandningar med kreativ användning av rymden

10 Trapplandningar med kreativ användning av rymden
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trappens landning hänvisar till utrymmet längst upp eller längst ner i trappan. Det kan också vara utrymmet mellan trappsteg, vid de flesta trappor. Det är områden som vanligtvis förblir oanvända och blir döda utrymmen. Men det finns ingen riktig anledning till varför de borde. Det utrymme kan omvandlas till bibliotek, gallerier, läsar, lagringsområden etc. Du behöver bara vara kreativ.

Att transformera dessa utrymmen är faktiskt inte så svårt. Den svåraste delen är att avgöra vad du vill göra med det. Oavsett om du vill använda det utrymme för lagring eller förvandla det till ett galleri där du kan visa ditt konstverk och dekorationer, är det helt upp till dig. Men innan du får göra någonting permanent ta hänsyn till hur mycket utrymme du har tillgång till, såväl som dina behov. Om du behöver lite inspiration för att föreställa dig hur det här utrymmet skulle se ut, ta en titt på dessa exempel.

MoreINSPIRATION
  • Gör den trappan Landning Gorgeous
  • Kreativ Trilogi Trappa Bokhylla
  • 10 Mysiga och avkopplande läsrum

Det kan hända att du inte är ganska nöjd med ditt hemkontor och vill byta plats. I det fallet kan du organisera ett fint arbetsområde nära fönstret på din trapplandning. Du kan också använda utrymmet runt det för lagring.

En annan mycket trevlig idé skulle vara att vända landningen till en mysig läshög. Naturligtvis behöver du ett fönster för det. Projektet behöver inte vara alltför komplicerat. Om du också har lite extra utrymme kan du inkludera en liten bokhylla som du kan fylla med dina favoritböcker. Det finns flera andra idéer som du kan använda. Du kan också komma med din egen design.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, borttagna, 7, 8, 9 och 10.