450 kvm modernt hus med utsikt över sjön

450 kvm modernt hus med utsikt över sjön
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med utsikt över en liten, konstgjord sjö ligger detta nästa hus på en plats i en fastighet intill Kaoyai National Park i Thailand. Designad av arkitekter från Openbox Company är detta hus en modern skönhet och slutfördes 2010.

Arkitekterna måste ta hänsyn till vissa element när man bygger huset, till exempel att maximera synpunkter, ventilation och integritet. Allt var noggrant tänkt så att de bästa sjöutsikten kunde ses från vardagsrum och matsalar. Sittande på en 450sqm tomt håller detta fantastiska hus sina synder dolda. För att njuta av den fantastiska utsikten måste du gå på en intressant resa över hela gården.

En stor utmaning var också närvarande. Detta gällde fuktighetsnivån som är mycket hög vid skogen. För att övervinna detta måste arkitekterna använda mycket vanliga material, konstruerade i mycket enkla, solida detaljer. En annan viktig aspekt var att skydda huset från små djur som lever i luckor och hål i strukturen. Som en lösning förstärktes den med betong, tegel, gips och polerat ytan med cement.

MoreINSPIRATION
  • Flytande hus på Lake Huron av MOS Architects
  • Modernt hus med utsikt över Alperna
  • Xove hus med utsikt över havet av Jesús San Vicente Domingo

Denna Lake House är ett vackert hem med golv till tak fönster som ger mycket naturligt ljus och erbjuder dig fantastisk utsikt. Huset har fantastiska funktioner, moderna möbler och är en varm och välkomnande plats att landa. {Hittas på archdaily och bilder av Pruk Dejkhamheang}