En glad mötessamling för ditt hem

En glad mötessamling för ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Cirkeln är symbolen för perfektion, men när den läggs i olika mönster är det också en lekfull figur som ger glädje åt ditt hus. Det här är det som designarna från ex.t tänkt på när de skapade sin senaste samling, Happy Home Furnishing. Samlingen samlar saker som kan ordnas på olika ställen i ditt hem. Tack vare din enkla och glada design kan du placera dem var som helst, från ditt vardagsrum, sovrum, badrum och efterbehandling med ditt kök och hall.

Artikeln heter Round är ett keramiskt bassäng med en minimalistisk design, designad av MIST-O. Han konstruerade också BOLD 1-produkten, ett multifunktionsskåp, och BOLD 2, en liten lagringsenhet. Enligt min mening är det mest kreativa inredningsobjektet ansiktet. Ansiktet designades av Kazuro Okamono och är en spegel i form som du kan hänga din garderob på. På det här sättet, genom att se ditt ansikte i spegeln ovanför dina kläder, kan du föreställa dig hur de skulle titta på dig.

MoreINSPIRATION
  • Modern möbler samling från The Home Key
  • Färgglada handmålade möbler av Kare Design
  • Alexandra Furniture Collection

Denna samling är en mycket modern och lekfull, en uppsättning möbler som alla glada människor borde överväga att ha. Materialet är tillverkat och gör det till en högklassig produkt med kvalitetsgaranti. Skåpen är gjorda av trä och klassisk träfärgad, men BOLD 2 spelar med mörkgrå och prickig grön. Det har också ett överdimensionerat handtag som förutom den estetiska effekten har ett funktionellt syfte, som arbetar som en hyllning.