Fantastiska stål armé lådor transformation

Fantastiska stål armé lådor transformation
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att visa för var och en av er att med lite fantasi kan vi förvandla allting i något jag ska visa dig ett väldigt unikt sätt att skapa lagringsenheter för ditt hushåll. Dessa gröna lådor är faktiskt armélådor som används för att lagra ammunition och annan militär utrustning. Paulina Arcklin såg en stor potential i dem och hon bestämde sig för att köpa flera militärbeställda föremål och förvandla dem till en bra inredning. Bland de 6 rutorna beställde hon också 5 militära bord.

För att göra dessa föremål passar hennes behov och önskemål, målade hon dem två gånger, en gång med en vit underbeläggning och en gång med vitglans. De robusta militära föremålen fungerade perfekt och resultatet kan ses i sitt snygga hem. Kanske är denna situation unik, för att jag inte hörde några andra att köpa militära föremål och att integrera dem i sina hem som vanligt, vanliga föremål som är avsedda för våra dagliga uppgifter och behov.

MoreINSPIRATION
  • Lådorna dekorativa radiator
  • DIY utsmyckade stapling förvaringslådor
  • Hur man dekorerar ditt hem med skugglådor

Projektet själv förtjänar att uppskattas tack vare dess originalitet och eftersom sådana saker inte kan hittas i något hörn, och också för att det tog mycket mod att försöka integrera i dina moderna inredningslösa militära objekt, som strikt görs för en välbestämd uppgift. I detta arrangemang och i denna inredning måste vi erkänna att militärlådor inte bara kan se bra ut, men också vara funktionella. Jag skulle dock behöva nämna att detta inte är det enklaste svaret på lagringsproblemet.