Överraskande bostad med ett rustikt modernt utseende

Överraskande bostad med ett rustikt modernt utseende
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är en annan inspirerande bostad som vi tycker är intressanta. Det är ännu en bra inspirationskälla för dem som är på jakt efter sitt drömhus eller helt enkelt vill hitta den perfekta designen för sig själv. Detta är ett mycket mysigt och välkomnande hus med en anmärkningsvärt inbjudande inredning.

Det finns många saker att älska om detta hem så låt oss börja från köket / matsalen. Det är ett rymligt område och det är väldigt enkelt och ändå så funktionellt och praktiskt. Rummet är direkt anslutet till en uteservering genom skjutdörrar. Nästa är det vardagsrummet. Vad jag verkligen tycker om är den kontrasterande kombinationen av texturer, material, finish och färger. Tegelväggen är mycket iögonfallande.

MoreINSPIRATION
  • Modern 2-våning bostad i Mayfair till salu
  • Modernt och färgstarkt bostadshus i London
  • Modern 3-våning bostadsinredning

Samma typ av vägg kan också ses i sovrummet där det snyggt integreras i inredningen. Detta rum är mycket enkelt och det inkluderar även glasväggar. Jag måste säga att målningarna spridda i hela huset är ganska anmärkningsvärda. Ändå är jag inte säker på att jag skulle vilja somna med den speciella målningen ovanför mitt huvud.

Och då är det mest imponerande biblioteket. Ett rum fyllt med böcker från någon sida är något du måste älska trots att du inte är den största läsaren. Så övergripande är detta en mycket överraskande och också mycket inbjudande bostad, ett bra familjehem. {Found on domusnova}