Vackra, feminina huvuden: Idéer och inspiration

Vackra, feminina huvuden: Idéer och inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Från fantastiska, tufted bit till ett magiskt DIY headboard projekt som visar sig precis rätt, ett sovrum behöver detta tillägg för att omvandla och avsluta styling. Oavsett om du älskar eklektiska vibbar eller viktoriansk stil, sammanställer vi 10 av de vackraste och feminina huvudbrädorna runt. Gå och handla eller gå på jobbet på några handledning och skapa ett huvudgavel för ditt sovrum som är girlish och charmigt. Ta en titt!

1. Stor & Subtil.

Vi älskar hur denna huvudtavla inte bara är stor och snygg men fortfarande subtil och delikat i färg. Visst, det tar upp mycket utrymme och gör en scen, men den är också ganska jämn och fin att röra.

2. Eklektiskt & Original.

Med en bit av en viktoriansk grund och en pop av senapsfärger gör detta eklektiska huvudgavel att detta ganska enkla rum blir något mycket mer intressant och magiskt.

3. Classic & Fresh.

En huvudgavel behöver inte nödvändigtvis vara ett huvudgavel. Gör lite kreativt tänkande och använd ett vackert tapestry som din nyaste inspirerade bit. Vi älskar den girlish charm som detta svartvita val tillägger men också lite kant också.

4. Blandad & Ljus.

En kombination av formning och tyg gör det här roliga huvudet ett överraskande och uppfriskande utseende. Vi älskar de soliga gula utskrifterna och preppy appeal av stiftelsen.

5. Skarp och modern.

MoreINSPIRATION
  • Delikat sovrum med en av dessa 40 feminina huvuden
  • Vackra, charmiga lavendelskolor: Idéer och inspiration
  • Dekorera med korall: Idéer och inspiration

För en klassisk, modern look går med ett huvudbräda med en slät yta. Dessa skarpa vita stavlinjer i en svart polka-punkt skulle passa bra in i något girlish rum.

6. Charmig och rolig.

Denna huvudgavel är egentligen bara en fällbar skärm. Det lägger till en enkel charm och roligt, uppfriskande känsla för dig stuga-esque sovrum.

7. Funky & Young.

Ibland handlar det om rätt typ av tyg. Vi svungar över denna röda och vita skönhet. Inte bara är formen unik men de vilda mönstren är super lekfulla. {Found on gardenandgun}.

8. Trendiga & Höft.

Denna träram dyppades i en vacker färg och skapar en konstnärlig omvandling till rummet. Hipster-överklagandet i detta sovrum är trendigt och på peka, men också stylat i feminin stil.

9. Flödande & Whimsy.

Och andra gånger måste du sätta din kreativitet på jobbet och välja ett vackert tyg som visar sig. Den här enkla headboard-ideen ger en romantisk och avkopplande luft.

10. Lätt och rent.

Vem älskar väggdekaler? Om du inte har pengar för att prova din hand i ett DIY-projekt eller helt nytt huvudgavel, varför inte skapa illusionen istället? Du kan fortfarande hitta läcker bitar utan dopp i din plånbok.