Husägare Försäkring i Alaska

Husägare Försäkring i Alaska
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köpa ett hem är en av de viktigaste investeringarna du kommer att göra, och så följer det med att du behöver en robust plan för att skydda den. Det är ett par måste du borde försäkra dig om att försäkra dig om att du ska försäkra dig om trygghet och trygghet. Försäkringsbolaget har en bra ekonomisk ställning.Shopping runt för täckning känns ofta mer komplicerat än vad den behöver vara. Se till att du får exakt den täckning du behöver, utan att kasta pengar ut genom fönstret, är det vi handlar om.

Jämför husägare försäkringspriser i Alaska

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

Den bästa husägare försäkring i Alaska

Freshome rekommenderade husägare försäkringsbolag i Alaska: State Farm, Safeco, Allstate, Resenärförsäkring, Country Financial, Umialik Försäkringsbolag

Först några dåliga nyheter. Många av de mer framträdande amerikanska försäkringsbolagen ger inte täckning i Alaska, nämligen Amica och Progressive (även om den senare ger en del försäkringsskydd för RV och ORV genom USAA). Det här är emellertid bara problematiskt om du flyttar från kontinentala 48 och hoppas kunna ta med din nuvarande täckning upp till Alaska med dig.

I vår sökning för att hitta den bästa täckningen samlade vi citat från de tre största försäkringsbolagen som betjänade Alaska husägare: State Farm, Allstate och Safeco, ett Liberty Mutual-företag. På grund av Alaskas betydande aktiva och pensionerade militära befolkning är USAA också ett populärt försäkringsbolag. För att vi ska kunna tillgodose täckningsbehoven hos de flesta människor, samlade vi emellertid inte ett offert från denna leverantör i vår forskning.

Vi hittade ett hem i Anchorage som var 2 083 kvadratmeter, tre sängar och två badrum med ett säkerhetssystem installerat. Med hjälp av dessa hemspecifikationer över alla tre leverantörerna fick vi följande månatliga citat: $ 82 på State Farm, $ 101 på Safeco och $ 125 på Allstate. (Kom ihåg: dina citat kommer förmodligen att vara mycket annorlunda - använd bara vår som en balpark uppskattning.)

Utöver att samla citat tittade vi också på ytterligare leverantörer i Alaska och undersökte deras JD Power rating liksom andra finansiella styrkor för att hitta ett bra sortiment av leverantörer som uppfyllde ett specifikt kriterium för hög tillfredsställelse och utmärkt finansiell solvens. De med en JD Power Övergripande Nöjdhet av tre stjärnor eller mer och en A.M. Bästa finansiella styrka betyg för en B + eller högre nämns, tillsammans med deras ekonomiska styrka betyg från en annan rating service.

Med detta strikta kvalitetskrav har vi kunnat gräva ut det bästa av det bästa när det gäller finansiell solvens och kundservice.

Vad du borde veta innan du får ett citat

Nu när du är medveten om de företag som erbjuder de bästa husägarnas försäkring i Alaska, är det dags att samla några citat. Att bestämma vilken typ av politik du borde få - och borsta upp hur husägare försäkringar fungerar - är nästa stora steg.

Husägare försäkring är en omfattande policy som ger ekonomiskt stöd för reparation eller ersättning av din fysiska skada, för andra sjukvård och för personligt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta de bästa politiken för att skydda ditt hem, men med tillräckligt med tid, forskning och tålamod kan du vara säker på att bitarna kommer att falla på plats.

Jämför husägare försäkringspriser i Alaska

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

Att bestämma mängden täckning du behöver är ett viktigt steg för att hitta den bästa policyen för dina behov. Det är ditt ansvar att se till att täckningsbeloppet du tillhandahåller är adekvat både vid tidpunkten för ansökan och under förnyelseprocessen.

Så hur bestämmer du rätt mängd täckning? Det finns faktiskt ganska många steg du behöver ta:

Ta reda på ersättningskostnaden för ditt hem

Ett vanligt misstag vid fastställandet av ersättningskostnaden för ditt hem förutsätter att marknadsvärdet är allt du behöver. Ersättningsutgiften kan faktiskt vara annorlunda, eftersom det är kommunens bedömning av värdet av egendomen själv. Detta värde bestäms genom att ta hänsyn till byggmaterial som används, byggnadens totala kvadratmeter, antal och typ av rum, typ och stil på garage eller carport och eventuella speciella egenskaper i hemmet.

Lyckligtvis har försäkringsbolag etablerade formler som tar hänsyn till alla faktorer som anges ovan för att ge dig en rekommendation som ligger mycket nära det verkliga värderade värdet. Det betyder att du inte behöver få en taksättare att komma till din egendom och debitera dig en taksator. Men om du har en ny utvärdering på plats, kommer det att spara dig och din agent mycket tid när du räknar ut ditt citat.

När värdet på fastigheten har bestämts är det viktigt att granska det regelbundet för att hålla koll på inflationen eller förbättringar som gjorts i strukturen. Vissa företag kan erbjuda en automatisk justering för att förutse den justerade täckningen du behöver.

Tänk på oväntade katastrofer

Eventuellt antal väderrelaterade skador kan uppstå när du minst förväntar dig det. Med tanke på alla möjliga hot mot ditt hem kan det vara lite överväldigande, men det är en nödvändig börda.Tänk på risken för översvämning när det ligger nära en vattenkälla, snöets vikt på vinterns mitten ovanpå ditt tak, eller hotet om den gamla granen ger slutligen upp och kraschar ner i ditt garage.

Politiken erbjuder generellt översvämningsskydd och jordbävningsskydd mot en extra kostnad. Dessa ytterligare omslag kan kräva att vissa kriterier uppfylls innan de kommer att erbjuda det. Andra gånger kan långivare kräva ytterligare täckning om din egendom är belägen i ett område där det är hög sannolikhet att dessa händelser påverkar ditt hem.

Som Toni Roberts förklarade en fastighetsmäklare för Dwell Realty, "Var beredd och beräkna värsta scenariot. Du kanske aldrig behöver så mycket täckning, men du kommer aldrig ångra att bli täckt om katastrofstrejk. "

Överväga personliga egendom, medicinska betalningar och ytterligare täckningar

Förutom den egentliga bostad som din familj ringer hem, finns det en massa andra omslag du behöver tänka på när du köper husägare försäkring.

Om det finns några ytterligare permanenta strukturer på din egendom, kolla in att köpa andra strukturer täckning. Överväg att köpa en ökad gräns för personligt skydd, om nuvarande gräns inte räcker till. Typiska försäkringar täcker minst $ 1000 av icke-ansvarsbelagda medicinska betalningar för de skadade på din egendom, och minst $ 100,000 av personligt ansvar om du var fast besluten att vara ansvarig för eventuella skador. Dessa gränser kan ökas för en extra kostnad om du igen anser att den är otillräcklig.

Handla runt och förberedas

När du väl har en uppfattning om den policy du behöver samt extra omslag du kommer att vilja diskutera med din agent, är nästa steg att söka citat från en rad olika företag du tror är bäst.

"Handla runt," sa Roberts. "Bara för att du alltid har använt ett företag betyder inte att det inte finns en bättre affär där ute."

Du kan besöka eller ringa till en lokal agent eller mäklare, ring ett företags gratisnummer eller besöka ett företags hemsida för att få ett offert. När du har kontaktinformation är det bäst att ta med alla nödvändiga dokument och information till bordet för att få ut det mesta av din interaktion.

Jämför husägare försäkringspriser i Alaska

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

Samla fastighetsinformation

Ta en kopia av den aktuella bedömningen av ditt hem. Om du inte har en aktuell bedömning kan försäkringsbolaget beräkna det med följande information:

  • Gatuadressen till fastigheten
  • År hemmet byggdes
  • Antal boende (enfamilj, duplex, etc.)
  • Typ av byggmaterial som används (tegel, ram, logg)
  • Typ av stiftelse
  • Antal kvadratmeter boyta
  • Antal rum
  • Takets ålder
  • Ålder av värme-, VVS- och elsystem

Kolla in gemenskapens brandskydd

Du måste ge avståndet från närmsta brandkår och närmaste brandvatten. Om ditt samhälle skyddas av en abonnent brandtjänst måste du ange namnet på det företaget.

Anm. Tidigare försäkring

Alla nuvarande eller tidigare husägare försäkringspolicyer du hade kommer att behöva anges för agenten, inklusive företagets namn och de datum du var försäkrad. Det är bra att notera att alla oförsäkrade fastigheter som du har ägt i flera år kan vara svårare att försäkra sig än en du just köpt, så timing kan vara av kärnan.

Tänk på förlusthistorik

Du kan bli ombedd att avslöja eventuella förlustförluster i det förflutna, vilket försäkringsbolaget tar hänsyn till när du ansöker om täckning.

Få tag i dig kreditinformation

Ibland krävs att din kredithistorik, inklusive konkurs, bedömningar eller kreditproblem, beräknas för att du ska kunna beräkna ditt försäkringsresultat, vilket kan ändra ditt eventuella citat. En försäkringsgivares val att välja dig (eller inte) som kandidat för täckning - eller ändra din ränta för täckning baserad på din kreditinformation - skyddas av Alaska-lagen, även om det finns några begränsningar.

Varför är Alaska satser så genomsnittliga?

Enligt Trusted Choice är den genomsnittliga årliga premiekostnaden för husägare försäkring i Alaska $ 942, medan medeltalet är $ 1 034 per år. Alaska rankas som 25: e högsta i landet, höger smäll i mitten.

Även om Alaska i allmänhet anses vara ett stat med extremt snöblodigt väder under större delen av året, kan det vara förvånande att veta att Alaska inte har några katastrofnivåer som påverkar egendom. I själva verket, medan nationell egendomsskada på grund av väder bryter mot 5,5 miljarder mark, hänfördes endast 1,4 miljoner dollar till väderskador i Alaska.

År 2015 brände bränder över 5 miljoner hektar av Alaska terräng, som står för 5 / 6th av alla arealer som konsumeras av bränder i hela landet det året. Att ta hand om din egendom på ett sätt som hjälper till att förhindra spridning av eld, och ombygga ditt hem med brandbeständiga material, kommer att hjälpa till att lindra något av hotet.

Dessutom har Alaska en betydligt lägre brottsfrekvens än resten av landet och rapporterar endast 2 916 stölder. Över hela landet rapporterades mer än 37 000 stölder, enligt Trusted Choice.

När det gäller stöld, kan ett lokalt säkerhetssystem i ditt hem inte bara hjälpa till att skydda dina ägodelar utan också ge dig en rabatt på ditt årliga husägares försäkringspremie.

Vanliga frågor

Vad är vanliga täckningsbrister?

Om du har för avsikt att driva ett företag på din egendom eller tillhandahålla hemhemomsvård i ditt hem, se om din policy ger ytterligare ansvarsförsäkring för dessa speciella omständigheter. Vissa företag kan förlänga ansvarsförsäkringen, medan andra endast kan omfatta personlig egendom för produkter som används i din verksamhet.

En annan relativt ny täckning att tänka på är Identity Theft Expense täckning, vilket ger ersättning för kostnader som används för att återhämta sig från identitetsstöld. Kostnader som kan täckas omfattar långsamma telefonsamtal till borgenärer, notarieavgifter och kostnader för kopiering av dokument.

Vad sägs om översvämningsförsäkring?

Översvämningsförsäkring finns som en separat policy som ger täckning för de direkta fysiska förluster som orsakas av översvämning, översvämningsrelaterad erosion, onormala tidvattenstorlekar och mudslängder.

Typiskt kommer din översvämningsförsäkring att tillhandahållas av National Flood Insurance Program genom ett partnerskap med privata företag. Om du är osäker på om du kanske behöver den här täckningen, bör din försäkringsagent kunna bestämma vilken översvämningszon som gäller för din egendom och föreslå den bästa täckningen för dina behov.

Hur kan jag minska min premie?

Det finns flera sätt att minska ditt premie. Att öka din självrisk, lägga till säkerhetsfunktioner som rökdetektorer, inbrottslarm och tunglås eller uppdatera tak och mekaniska system i ditt hem kan leda till minskade premier.

Det vanligaste sättet att spara pengar är att kombinera försäkringsskydd, som hemma och auto, inom ett företag. Leverantörer erbjuder alltid nya rabatter till sina program, så den bästa strategin kan vara att sätta sig ner och diskutera alla möjligheter med ett försäkringsagent.

Vidta åtgärder

Du borde nu ha alla verktyg du behöver för att hitta den bästa täckningen med de bästa husägare försäkringsbolaget för att passa dina behov. När du är redo att börja samla citat, kom ihåg att bestämma värdet på ditt hem och din personliga egendom, överväga oväntade hot mot ditt hem för att vara säker på att du är täckt och hitta sätt att skydda eller modernisera ditt hem i ordning att minska premiekostnaderna. Inte alla företag är desamma, så shoppa och ta din tid. Den bästa strategin kommer att vara att tala med ett antal agenter på ett ärligt och öppet sätt för att hitta den bästa täckningen du behöver. Lycka till och grattis på ditt nya hem!

Freshome rekommenderade husägare försäkringsbolag i Alaska: State Farm, Safeco, Allstate, Resenärförsäkring, Country Financial, Umialik Försäkringsbolag

Jämför husägare försäkringspriser i Alaska

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer: