The Best of Freshome: Topp 10 inlägg från 2015

The Best of Freshome: Topp 10 inlägg från 2015
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är det konstigt att historien om detta fantastiska loft var vårt nummer 1 på året?

Vad ett år 2015 har varit! I alla terroristattacker, naturkatastrofer och politisk ställning är det frestande att vilja suga ner i våra hem. När allt kommer omkring är de våra säkra hamnar, våra skyddshus från stormen - de platser som husar våra familjer, husdjur och tillhörigheter.

Det är därför vettigt att vi lägger mycket tid och ansträngning i våra hem och skapar utrymmen för att koppla av, varva ner, leka, sova, äta och underhålla. Det är där vi kommer bort från allt. Så varför gör det inte den plats vi älskar mest?

Det här är vad vi strävar efter att göra på Freshome: Ge dig de idéer och inspiration du behöver för att få ut det mesta av ditt hem. 2015 var vårt största år av tillväxt sedan vår grundare, Micle Mihai-Cristian, började sin ödmjuka blogg 2007.

Om du saknade dem vill vi visa upp det bästa av Freshome: de 10 senaste inläggen från 2015. Dessa berättelser är så olika som våra miljoner läsare runt om i världen, men de har ett universellt tilltal för de av oss som älskar våra hem - och allt inom sina väggar.

The Best of Freshome: Topp 10 inlägg från 2015

10. Du älskar små hem, och den här geniala på hjul har verkligen tagit din uppmärksamhet. Ägare / byggare / webbdesigner Alek Lisefski flyttade nyligen sitt 160 kvadratmeter moderna hem från Norra Kalifornien till Austin, Texas, och slog det lilla huset 1 900 km.

9. Om du är gift med en inredningsarkitekt, känner du säkert din make i denna historia. Designers tenderar att "ta sitt arbete hem med dem" till en helt ny nivå. Men om din garderob är ordnad efter färg och du har fler kuddar än lakan på sängen, visste du redan det.

8. OK, så det är uppenbart att du älskar vackra hem. Är du smart? Hårt arbetande? En kreativ tänkare? Om så är fallet kan du överväga en karriär inom arkitektur. Se om du har vad som krävs läs 10 tecken på att du ska bli arkitekt.

7. Detta parhus i Singapore hade du svungar över sin okonventionella splitvolym. Arkitekterna skildrade och drog huvudbyggnaden bort från partymuren, som estetiskt befriade huset från sin granne och lade ljuset till interiören.

6. Familjen i den här glada våningen i Göteborg, Sverige, bor stor trots sitt relativt små fotavtryck (915 kvadratfot). Det är ett bra exempel på hur man använder varje nook och cranny klokt - och en påminnelse om att stilen inte alls är i förhållande till bostadsutrymmet.

5. När var den sista tiden som stolen fungerade som en stol snarare än en kappstång? Verkar ditt hem alltid vara rörigt och rörigt? Om du missade det, kommer våra 50 kreativa hemorganisationsidéer att visa dig alla typer av lagringsutrymmen du aldrig ens visste existerade.

4. Denna moderna tvårumslägenhet ligger också i Göteborg. Det överraskande rymliga hemmet i en 1800-talsbyggnad bevarar flera ursprungliga element, men känns samtidigt modern tack vare det ljusa öppna köket och kreativ belysning och förvaring.

3. Vi verkar ha en kollektiv fascination med fraktbehållare - speciellt de som har blivit repurposed till otroliga bostäder. Dessa väl utformade fraktbehållare hem från hela världen kommer att få dig att tänka inuti lådan.

2. Även om det bara är 1 120 kvadratmeter, erbjuder detta duplex i Göteborg acres av skandinavisk charm. Den gamla byggnadens prydliga vinklar och välvda fönster kombinerat med utsikt över hamnen och moderna ytor gör det till ett av de mest inspirerande hemmen vi har presenterat.

1. Och nu, vår mest populära historia från 2015: Skedde du att fånga den spektakulära omvandlingen av ett tidigare kaviarlager i New York Citys Tribeca-kvarter? Arkitekten vred på toppvåningen på 3000 kvadratmeter och taket från en byggnad från 1884 till ett loft som du måste se för att tro (hint: det har ett infällbart glasstak).

Vi hoppas att du har haft denna promenad ner i minnesfältet. Insåg vi dina favoritartiklar från det gångna året? Vilka typer av historier skulle du vilja se i 2016? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: