Svartvit accenter, populär igen

Svartvit accenter, populär igen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tendenser kommer och går och vi anpassar oss alltid till förändringarna. Ett års neonfärger kan vara den senaste trenden inom inredning och det nästa kan allt förändras och gå tillbaka till neutrals. I år finns det några element som bör beaktas vid omformning och bland dem hittar vi också den svarta och vita kombinationen.

Denna kombination av färger är verkligen tidlös. Det försvann aldrig helt men nu står det mer ut. Och vi hittade en speciell lägenhet som vet hur man lyfter fram de vackra accenterna. Lägg märke till den avslappnade men ändå eleganta inredningen här. Väggarna är vita och de fungerar som en blank duk för alla dekorationer. Trägolv har en sliten look och det ger den karaktären och gör det möjligt att lägga till ännu mer värme och textur på inredningen.

MoreINSPIRATION
  • En liten, vit lägenhet med svarta accenter och moderna möbler
  • Chic lägenhet i Sverige med svarta accenter
  • Raka linjer, enkla accenter och en vit inredning i Sverige

När det gäller möblerna har det hållits enkelt och står inte riktigt ut. Detta gör att alla accenter och tillbehör kan bli iögonfallande. Till exempel har vardagsrummet en vit soffa och ett ovalt soffbord. De är båda mycket enkla och matchar väggarna och golv. Men mattan har svartvita ränder med ett intressant mönster, och kuddarna har också djärva utskrifter. Dessa element, i kombination med det konstverk som visas på väggarna, skapar en balanserad och avslappnad atmosfär.

En liknande kombination av färger och mönster användes också i sovrummet. Här kan vi se att huvudkontrasten är mellan vit och svart, i kombination med några små och färgglada accenter. Här har vi också grafiska mönster och mönster som sticker ut. Resten av lägenheten har liknande egenskaper och det övergripande sammanhängande utseendet ges mestadels av konstverk, färgpalett och accentfunktioner. Även när allt verkar neutralt, finns det små detaljer som bryter monotonen. {Found on Stadshem}.