Djärva linjära former bildar den här kanadensiska skidstugan

Djärva linjära former bildar den här kanadensiska skidstugan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bohlin Cywinski Jackson avslutade denna moderna skidbacke som kallas Kicking Horse Residence för dess plats i British Columbia. Ägarna ville ha en helgfastighet som kunde rymma många gäster. Med det i åtanke innehåller designen stegar som leder till bonus, lofted sovområde med lönns våningssängar.

Detta hem innehåller två olika volymer. Det nestlar de sovande och badutrymmena ovanför garaget och under ett lutande tak. Det svartfärgade cedarbjälklagret taket skapar en slående look - en nod till modern skandinavisk design. För sin del ingår i garaget en anpassad cedertomgång.

Den andra volymen rymmer ett centralt kök för underhållande och en öppen matsal och vardagsrum, komplett med en mysig öppen spis. Designteamet inriktade detta utrymme mot bergstopparna. Samtidigt inbjuder ett intilliggande skidspår invånare och gäster att gå ut och njuta av backarna.

En sådan enkel åtkomst kopplar vätskan hemmet till den närliggande skidorten. Dessutom, Douglas gran och cederträ plankor används inuti och ut lägga rustik, skidstuga charm. Dessa platsspecifika beröringar återspeglar djupt övervägande för de element som gör dessa backar unika. Som en del av detta arbetar designen med att skydda vintergröna träd i södra änden av fastigheten. (Fotografi av Nic Lehoux och Matthew Millman och artighet av bostadsarkitekt. Information med tillstånd av Bohlin Cywinski Jackson)

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: