Charmiga och färgglada hemdekorrar av Graciela Rutkowski

Charmiga och färgglada hemdekorrar av Graciela Rutkowski
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är väldigt lätt att få bäras bort när man blandar stilar, texturer och färger. Du måste ha ett mycket angeläget öga för att bara använda rätt mängd färg eller för att kombinera olika typer av mönster och texturer utan att skapa en överväldigande mix. Dessa hem är ett utmärkt exempel på perfekt balans. Inredningen var en skapelse av Graciela Rutkowski och har en look som är både avslappnad och glamorös.

Färgpaletten är inte så stor men det finns olika toner och nyanser och de kombineras på oväntade sätt. Färgerna verkar användas i par och de två mest märkbara är turkos och ocker. De kan betraktas som komplementära färger och de matchar vackert. Sovrummet är överraskande färgstarkt och ändå är det också mycket lugnande och lugnt. Den turkosa gardinerna och lampan matchar väggarna och huvudet är en accentfunktion. Kombinationen av turkos och vit är väldigt fräsch.

MoreINSPIRATION
  • 10 av våra favorit sovrum inredningsarkitektur
  • Lägg en färgfärg till ditt hem genom att måla väggarna
  • En färgstark, ljus renovering av Tobi Fairley

Sittplats och matsal är mestadels oker med gula och bruna insättningar. Det finns också en variant med ljusgröna och turkosa element. Boendena tenderar att vara lite mer neutrala när det gäller färg. De är mest beroende av mönster och textur. Badrummet är heller inte försummat. Det är enkelt men iögonfallande, med mönstrade väggar, en skulpturell spegel och en mycket sammanhängande inredning.