Contempo Zagato Chaise Longue Läder

Contempo Zagato Chaise Longue Läder
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är lätt att ta tag i vad Contempo innebär och därför är det uppenbart att detta lounge läder erbjudande från Zagato syftar till att vara uber modern. Detta är en attraktiv handgjord och handgjord italiensk lyxkollektion som använder stoppat läder i lyxigt europeiskt dölja.

MoreINSPIRATION
  • Contempo Andromeda Osmanska, Läder från Italien
  • Modern och bekväm Le Corbusier Chaise Longue
  • Lounge Chair Växlar till Chaise Longue

Denna typ av kreativitet kräver uppenbarligen expertkunskap och detsamma syns här. Oavsett om det är komplicerade sömmar, studdingstekniker eller efterbehandlingsdetaljer, är sakkunskapen absolut nödvändig. Denna briljans ger form till en modern krökt schäslong med kuddsstöd stoppad i mjukt läder. Fötterna är polerade i krom.

Det här ser ut som en mycket bekväm möbelbit. Det är mest på grund av formen. Även stolen ser avslappnad ut. Den är täckt med mjukt läder och det har en kudde för huvudet. Det är en väldigt fin stol, enkel, elegant och extremt bekväm. Det är slappna av efter en lång dag på jobbet när du kan komma hem, allt trött, och du vill bara slappna av lite så du sätter dig ner på den här stolen. Effekten är omedelbar. Det är en bra bit som kan hjälpa dig att koppla av på bara några minuter. Det är därför jag inte skulle rekommendera att ha en av dessa på jobbet, för att du inte kommer att göra mycket arbete längre. Håll hemligheten för dig själv. Stolen kommer i svart eller vitt läder och båda är lika vackra. Pris: £ 1.407.