Modernt hus utformat kring två 50 år gamla mangoträd

Modernt hus utformat kring två 50 år gamla mangoträd
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Huvudsyftet med arkitekterna från tjugo-nio design, de personer som utformade detta hus i Kuala Lumpur, Malaysia, var att skapa ett unikt projekt på en mark utan att klippa ett enda träd från tomten. Så ligger fastigheten på ett område avgränsat av mycket vegetation, särskilt två majestätiska 50-åriga mangoträd, som är attraktivt från hela gården. Här kan ägarna spendera tid nära poolen eller njuta av utsikten över den vackra anlagda trädgården i avskildhet.

En mörk träterrass gör anslutningen mellan den eleganta poolen som speglar trädets tjocka grenar och husets inredning. Eftersom det omges av stora fönster och stora skjutdörrar kan invånarna njuta av utsikten från insidan av huset också. Här är trägolv, dörrar och några möbler en varm kontrast till resten av ytbehandlingar och dekorationer som är målade i svartvita toner.

MoreINSPIRATION
  • Inomhus utanför huset byggt runt ett gammalt mangoträ i Indonesien
  • Ett hus i träden i Sydney
  • H-formad hus designad av vinden Utsikten

Köket är den plats där familjen kan laga mat genom att använda dessa rostfria vitvaror. Även när de har en fest på terrassen nära poolen, kan de delta medan de förbereder lite färskdrycker eller snacks inomhus, eftersom det finns en stor skjutdörr som kan dras, vilket ger ett stort öppet utrymme. På övervåningen, efter att vi går upp och vi beundrar utsikten, hittar vi ett rymligt, omöblerat sovrum mot mangosträdet och ett stort badrum med gott om naturligt ljus i den. {Found on contemporist}.