Mysiga Cat Bed Designs för moderna husdjur som förtjänar uppmärksamhet

Mysiga Cat Bed Designs för moderna husdjur som förtjänar uppmärksamhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Katter är mycket som rumskamrater. Ge dem en bekväm levnadsmiljö med mat, vatten och ett mysigt ställe att sova och du kommer bara se dem en gång i taget när de söker din uppmärksamhet i behov av samtal eller kramning. De gör bra på egen hand och de är riktigt söta. De förtjänar verkligen de saker som gör dem lyckliga som en söt leksak, god mat, läckra godsaker och en mysig plats där de kan spendera sina dagar och nätter sova, för det är väl vad katter gör. Tala om vilken, är din katt inte i behov av en ny säng ungefär nu? Vi har några idéer om hur en stor kattbädd kan se ut.

Formad som en kokong, erbjuder bollen katten ett mysigt utrymme där det kan känna sig tryggt och bekvämt, precis vad kattdjur behöver mest av tiden när de bara vill lura hela dagen. Men denna kattbädd erbjuder faktiskt mer än så. Dess design är oemotståndlig för katter som bara älskar att skrapa allt så designarna gjorde det säkert också att ge dem den här möjligheten. Bollen är både en säng och en scratcher och den har en underbar bror, The Cube.

Perfekt för både katter och små hundar, den här soffan från TOV gör att du kan slappna av och se ut på sin egen eleganta möbel. Det är en bra idé för oberoende husdjur som inte är vana vid att bli knuffade eller att sova i samma säng som sina ägare. Soffan finns i flera olika färger och har en midsommar modern design med tummyta och behaglig klädsel.

Du vet hur katter alltid gillar att smyga i påsar och sitta i korgar? Varför inte ge dem egna mysiga korgar att sova i? Denna mysiga kattbädd är handgjord av ull och levereras i tre olika storlekar, lämplig för kattungar och vuxna katter eller alla former och storlekar. Sängen har två handtag så att du kan bära den och flytta den från rum till rum så att din katt aldrig känner ensam. {hittas på Etsy}.

Det ser ut som en söt liten grotta och det är precis vad en katt behöver. Den här filtdjuren är så mjuk och varm att din katt aldrig vill lämna den. Tja, kanske bara för ett tag när det blir hungrig. Vi hittade den här produkten på Etsy. Den finns i fyra olika storlekar, för katter som väger från 2 till 9 kg.

Drop är också en kattbädd i grottformat och dess utmärkande kännetecken är att virvlande funktion på toppen. Katten går in i sängen genom ett litet hål på framsidan som kan förstoras om det behövs. Också, om standardstorleken inte passar din kattas behov, kan du begära en anpassad säng gjord precis som du vill ha den. {hittas på Etsy}.

Om du är bekant med gigantiskt garn så vet du att det är den snyggaste någonting du någonsin kan komma i kontakt med, så vem kan skylla katter för att se så glada ut när de sitter på din gigantiska garnfilm? Erbjud din katt en gåva som det kommer definitivt att älska: en chunky säng. Du kan sticka det själv eller få en färdig tillverkad. {hittas på Etsy}.

MoreINSPIRATION
  • 29 Söt och bekväma möbeldesign för moderna husdjur
  • Moderna Cat Tree Alternativ för upp-till-datum Husdjur
  • Mer än bara ett mysigt sovande område - 15 sovrum Designs med läshörn

Edoardo katt och hund soffa har en design inspirerad av Bentley sömmen. Det ser klassiskt ut, elegant och det är ganska mångsidigt så att du kan använda det både i traditionella och nutida miljöer.

Kattbäddarna från George-kollektionen har massiva träramar med eleganta sniderier och detaljer och de är utformade i klassisk stil. Du kan välja mellan två olika storlekar. Sofforna kommer med matchande kuddar med polyuretanfyllning och de behandlas också med ett smuts och vattenbeständigt lager.

Denna handgjorda kattbädd finns i fem olika storlekar och i massor av skraj färger. Miljövänlig och tillverkad av filtull. Den riktigt söta saken om den är formen. Katter kan också använda sängen som en scratchpost. Det är ett sött tillbehör för både kattungar och vuxna katter. Du kan hitta den på Etsy.

För dig som vill erbjuda din katt den komfort och stil det förtjänar men inte verkligen har mycket utrymme att spara, kan tillbehör som Missy Cave svara på problemet. Det här tillbehöret är både en kattbädd och ett sidobord vilket innebär att du både kan katten njuta av det samtidigt. Den har en enkel och geometrisk design som gör den till en utmärkt passform för moderna vardagsrum.

Om du vill ha något som är enkelt att sätta ihop och också mycket enkelt att transportera när du tar din katt till nya ställen, kan Cat Cube vara precis vad du behöver. Den kommer i ett platt paket och det kan sättas ihop om några minuter utan att behöva lim eller andra verktyg och andra material. Det är enkelt, praktiskt och godkänt av katter.

Geobed erbjuder en intressant kombination mellan en geometrisk formgivning som är avsedd att sticka ut och att se snygg ut i ett modernt eller modernt hem och en varm och mysig inredning som katter kan uppskatta. Sängen levereras med en fårkudde.

Betonghöljet kan inte vara det som är tilltalande för katter, även om de ibland kliar på ytan. Catcube har också återvunnet trästycke och är mer av en lekplats för katter än en mysig säng, även om designen är avsedd att samla värme under dagen och långsamt släppa den över natten och skapa en varm och trevlig sömnmiljö för sina kattinvånare.