19 Roliga sätt att utforma huset och dekorera med orkidéer

19 Roliga sätt att utforma huset och dekorera med orkidéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Exotisk, uppfriskande, vacker och lite romantisk sensualitet är orkidéer en av de mest lyxiga av blommor. Att föra dem inuti ditt hem är ett underbart sätt att ta med det ljuset och den organiska skönheten som färska floraler har förmågan att göra, men med den extra pop och pizzazz som dessa specifika ultra feminina kronblad kan lägga till. Från blått till vitt till djupa och rika purpur kommer orkidéerna i en fantastisk mängd olika färger. Låt oss nu kika på 19 roliga sätt att stile huset och dekorera med orkidéer, inklusive de som kommer i tryck och på dukar.

Projekt

Här är ett vackert projekt att återskapa när du använder en stor snäckskal, Äì eller något liknande, som din orkidéer hemma. Vi älskar hur detta komplimangerar foajén på en delikat sommartid.

Miljö

Denna accent sätter verkligen scenen som gör det här master badrummet en sofistikerad och avkopplande flykt. Här ser vi hur vacker en klassisk orkidé som den visar på elfenben och lila kronblad.

Blomstrande

Denna blommande orkidé ger det perfekta tillägget till denna sofistikerade matsal. Ge ditt utrymme en stans av levande med färska floraler, men vet att dessa krukväxter kan hålla mycket längre än fräscha blommor.

Årgång

Ditt tankeväckande och vintageinspirerade badrum kan använda ett streck av livlighet. Det finns en tidlös ande om dessa orkidéer som passar bra inom detta tema.

Mysigt

Vi är kär i denna eklektiska och mysiga miljö och vi älskar orkidétillägget ännu mer. De ger en så vacker elegans till denna mer avslappnade scen. {Found on nastasivaildesign}.

Tropisk

Detta subtilt tropiska vardagsrum får ett extra livsuppehälle med tillägget till de vackra orkidéerna i mitten. Den här charmiga och exotiska naturen är en perfekt perfektion.

Papper

Se till att dessa vackra blommor varar för alltid genom att använda dem på väggarna. Tro det eller inte, det kan vara svaret på dina böner, att wallpapering en accentvägg.

Uteplats

Markera din uteplats med lite femininitet och elegans. Skapa en scen full av orkidéer som lägger till lite av en sofistikerad och utanför-boxen, utanför appellen. {Found on villasukubali}.

Tillväxt

Denna krog utformades för att vara en plats att få orkidéer att växa och trivas. Men vi älskar också hur det här neutrala rummet dyker upp med färg genom att lägga till dessa underbara floraler.

Kontor

MoreINSPIRATION
  • Vackra sätt att utforma och dekorera en faux pejs
  • 5 sätt att använda och dekorera med torkade blommor
  • 10 sätt att dekorera med blommor för mors dag

Lägg till lite makt och charm på ditt kontor genom en boll av orkidéer som tar en plats inuti. Det tillför verkligen en touch av whimsy och elegans.

Överraskning

Här är ett annat exempel på hur tapeter som omfattas av dessa härbärda kronblad kan skapa ganska överraskning. Vi älskar hur det fungerar inte bara som en komplimang utan också ett konstnärligt val.

Rena

Titta på hur rent och uppfriskande ett badrum kan vara i rent vit och den vitaliserande känslan är bara accenterad och markerad av en boll av färska blommor kasta inuti. {Found on designaspace}.

Hängande

Om du svarar bra och inspireras av mer naturliga och organiska accenter, varför inte ha en blandning av växter runt huset. Häng dem, plantera dem och strö dem i överraskande områden för en speciell pop. {Found on landstudiomiami}.

Välkommen

Ge dina gäster ett varmt välkomnande med en stor blommig design placerad framför och mitt i foajén. Med rätt typ av arrangemang har du både det drama och den elegans du behöver för att orsaka rörelse.

asiatisk

Orkidéer kan också ge lite extra inspiration till vilken rumstil som helst. Titta bara på detta dämpade och eleganta asiatiskt inspirerade badrum, friskheten skapar en ännu mer upplyftande och uppfriskande atmosfär.

Samtida

Orkidéer gör också bra inom dagens samtida visioner. Titta bara på exakta och eleganta dessa anpassade vaser är fyllda med dessa eleganta kronblad.

Design

En fantastisk design kan vara exakt vad du behöver för att skapa rätt slags scen i ditt hem. Orkidéer kan vara mittpunkten men lägga till några andra fyllmedel för textur också. {Hittas på funnyhowflowersdothat}.

Stuga

Färska blommor gör det alltid bra inom det charmiga stugan. Och rena vita orkidéer är inget undantag för det. {Found on liagriffith}.

Ljus

Orkidéer kommer verkligen i en fantastisk mängd olika färger, inklusive ljus och poppande gul. Titta bara på hur dessa floraler lyser upp detta mörka och hipster-esque vardagsrum. {Found on garrisonhullinger}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: