Mysigt rum utformat med turkos accenter av Remodelaholic & DIY Showoff

Mysigt rum utformat med turkos accenter av Remodelaholic & DIY Showoff
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

hans rum ser väldigt väl samman och designen verkar både modern och rustik, inbjudande och elegant. Det var ett projekt av två begåvade bloggare, Cassity of Remodelaholic och Roeshel of DIY Showoff. Lagarbetet betalade verkligen när alla såg den färdiga produkten. Projektet slutfördes på bara 8 timmar och det verkar som en stor framgång. Det fanns några detaljer som konstruktörerna skulle ha velat se annorlunda ut, men de var tvungna att arbeta med vad de hade. Ett exempel är de draperier som skulle ha sett bättre om de var längre eller om de skulle ha höjts högre. Men det är en liten och obetydlig detalj jämfört med det övergripande utseendet.

Rummet kombinerar moderna och landliga element och blandningen av stilar fungerar väldigt bra i det här fallet. Inte alla kan dra av en sådan kombination, särskilt på så kort tid. Färgpaletten är mestadels neutral, med några pulserande ränder i mattan och andra dekorativa element som den röda ljuskronan till exempel. Resten av möblerna är enkel men iögonfallande.

MoreINSPIRATION
  • Mysig pojkens rum makeover
  • 46 kvm platt med en mysig känsla och massor av utrymme för förvaring
  • Turkos mysig stuga inredning av RS Custom Homes

Sammantaget ser rummen verkligen inbjudande och mysiga. Det verkar som en mycket bekväm plats att tillbringa dagen i, koppla av eller hänga med vänner. Det är en mycket mysig atmosfär som dominerar hela stället och det är en mycket trevlig känsla. Det ser verkligen ut som ett bekvämt rum. Jag undrar hur resten av huset ser ut.