Hur man dekorerar ditt hem med bonsai träd

Hur man dekorerar ditt hem med bonsai träd
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den japanska konsten att odla miniatyrträd i behållare för bildskärmsändamål blev gradvis populär över hela världen tack vare den spännande och exotiska aspekten av denna övning. Bonsai träd börjar som ett exemplar av källmaterial som sedan försiktigt formas så att det förblir litet men ändå behåller sin form. De kan sedan användas som dekorativa funktioner både inom eller utanför huset.

Denna glasstruktur innehåller två zoner: växthuset och tearoom. De är båda dekorerade med asiatiska influenser, med bonsai träd som visas på grusgolvet eller på de fönsterfötterna. Med solljus som häller sig genom takfälten är förhållandena idealiska för växande växter.

Ett bonsai-träd kan vara en underbar accentdetalj för ett modernt vardagsrum. Visas på en hyllplan, sidobord eller i ett utrymme som gör det möjligt att sticka ut, kan det bli en subtil kontaktpunkt som är utformad för att inducera en avkopplande, Zen-miljö.

MoreINSPIRATION
  • Tiny Hobbit Home Carved In Bonsai Trees
  • 6 sätt att dekorera med julgranar
  • 12 sätt att använda faktiska björkträd i ditt hem

Med tanke på det faktum att bonsai träd är tänkt att förbli små, kan det kanske vara ett litet hem. Detta är ett flytande hus byggt på en båt och bonsai passar perfekt på det lilla matbordet. Proportionerna bibehåller balansen och sammanhållningen i inredningen.

Jag tycker att badrummet är ett perfekt läge för ett bonsaiträd, speciellt om inredningen är modern och minimalistisk. Denna accentfunktion hjälper till att föryngra utrymmet och ger det en fräsch och lugnande atmosfär.

Har du någonsin funnit att använda ett bonsai-träd som mittpunkt för matbordet? Det skulle se riktigt bra ut, särskilt om resten av inredningen också har en bit asiatisk charm. Kanske kan du komplettera det med konstverk eller en grenkrona.

Vissa typer av bonsai träd är också lämpliga för utomhusbruk. Faktum är att ett träd räcker för att skapa en fantastisk landskapsdesign för din innergård eller på gården. Bygg en lugnande sen trädgård som är avsedd att inducera en lugn och lugn atmosfär.