DIY Banner Idéer för att göra dina festligheter mer festliga

DIY Banner Idéer för att göra dina festligheter mer festliga
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du osäker på hur du ska dekorera den tomma väggen i ditt hem? Vad sägs om en banner? Banderoller är enkla och roliga att göra och kan anpassas på många olika sätt. Dessutom kan de visas på alla möjliga ytor, inte bara på väggar. En populär övning är att dekorera eldstadens mantel med festliga banderoller vid tillfällen som jul, tacksägelse, påsk eller alla hjärtans dag. Idag visar vi några DIY bannerprojekt som förhoppningsvis kommer att inspirera dig att skapa din egen speciella version.

Låt oss börja med en enkel designide: ett citatbanner. Tänk på en fras eller ett citat som inspirerar dig och gör det till temat för din nya banner. För den faktiska hantverksfasen måste du ha några saker redo, som en bit duk, en del svart filt, en sax, en roterande skärare, en dowel rod, lite tyglim, tyg säkring och en utskrift av frasen du vill använda. En fet skrift med stora bokstäver skulle föredras.

Om du har en mantel skulle det vara synd att passa på att dekorera den med söta festliga banderoller. Du kan göra banderoller för varje tillfälle. För alla hjärtans dag kan du till exempel göra en skrapa och känt banner dekorerad med polka prickar och hjärtan. Du kan använda burlap, garn, filt dekorationer och akrylfärg för att anpassa banderollen på ett sätt som passar ditt hem och stil.

För jul har du flera intressanta alternativ när det gäller att anpassa en DIY-banner. Men om du vill avstånda dig lite från alla de traditionella ornamenten, kan du göra någonting enkelt, en banderoll som föreslår inte genom färg eller mönster utan genom det meddelande som det skickar. Denna enkla semesterbanner är ett perfekt exempel. För att göra det behöver du bara några saker som en stångstav, en duk eller ett neutralt färgat tyg, svart tygfärg, svart garn och ett utskrift av meddelandet i en rolig typsnitt.

Thanksgiving Day är en annan semester som du kan fira med banderoller. Återigen föreslår vi att designen är enkel. Hitta dig själv några utskrivbara järnöverföringar, något dukduk, strykjärnsband, överföringspapper, en träplatta och banderoll. Med dessa saker kan du göra moderna Thanksgiving-banderoller som du kan hänga på dörrar eller väggar.

En banner behöver inte nödvändigtvis kontrastera med ytan du visar den för att se vacker ut eller komplementera utrymmet. Ta till exempel den här härliga stjärnbannern. Det är vitt, precis som tegelväggen bakom det men det hindrar det inte från att se charmigt ut. Det är faktiskt det som gör det så söt i första hand.

Feltbanners är bland de mest mångsidiga. Felt är väldigt lätt att arbeta med och du kan göra många coola och roliga grejer med det, som en hjärtbanner för Alla hjärtans dag. Vi kom över en handledning för detta projekt på clubcrafted och vi var tvungna att dela inspirationen med dig. Vi älskar de färgstarka hjärtan och vi kan inte vänta med att utforska fler idéer relaterade till filtband.

När vi tänker på banners två bilder dyker upp i vårt sinne först: det av en dowel rod canvas banner och det av en sträng banner med ornament jämnt fördelade på den. Men det här är inte de enda alternativen du kan välja mellan. Ett coolt alternativ, till exempel, är att använda broderihoops istället för dowel stavar. Kolla in dessa hoop banners som finns på thecraftpatchblog om du behöver lite inspiration.

MoreINSPIRATION
  • Festlig Felted Julstjärna Banner
  • DIY-banner med din favorit inspirerande fras
  • DIY Enkel Holiday Banner

Låt oss inte glömma födelsedagsbanners. De gör födelsedagsbanners känns mer festliga och de kan anpassas på många olika sätt. Utförslag: Välj ett festtema och utforma banners, favoriter, mellanmål och allt annat som matchar det. Självklart finns det ingen anledning att överväga alla detaljer. I slutet av dagen, en enkel banner som den som visades på klubblagd är mer än lämplig.

Om du planerar att göra något speciellt för St Patrick's Day, kanske du vill börja med en söt shamrock och pom-pom banner, som den vi hittade på craftingafamily. Det är ganska lätt att börja med att samla in leveranserna: lite grönt garn, garn, grönt kartong, sax, ett enda hålslag och en shamrockpappersmall. Blanda och matcha olika nyanser av grönt för en rolig look.

Vissa banners följer inte precis ett tema. Ta den här scalloped DIY-bannern som vi hittade på linjen över. Det är elegant och mångsidigt och det ser bra ut i många olika inställningar och dekorer, oavsett vilket tillfälle som helst. Om du gillar det sätt som det ser ut, gör din egen version med crepepapper, juttsnor, limpulver och guldpatchband.

Fira den 4 juli med en enkel men fortfarande festlig banner. Vi gillar den här patriotiska banners rustikhet mycket, och du kan också njuta av att veta att att skapa något som det är lätt också. Få dina verktyg och leveranser redo. Du behöver sax, spets, rött, vitt och blått band, garn och burlap. Om du vill kan du också använda brevstensiler för att måla banderollen men det är egentligen inte nödvändigt, speciellt om du gillar en enkel inredning. {found on livelaughrowe}.

Inte på humör för att ha flera olika banderoller, en för varje speciellt tillfälle? Här är en cool idé: skapa en enda flip banner. Det är en idé som kommer från awonderfulthought. För att göra en flip banner behöver du följande: 1 "bokringar, träpärlor av olika storlekar, vitt och färgat kartong, ett hålslag, kommandokrokar, garn och en banderollsmall. Vi kallar det en flopbanner eftersom den är inspirerad av flip kalendrar där du avslöjar en ny sida i början av varje månad. Detta koncept låter dig ha en enda banner till jul, tacksägelse, Alla hjärtans dag och till och med för din födelsedag.

Låt oss ignorera lite temat för DIY-banan och fokusera på tekniker och designalternativ. Du kan hitta lite inspiration i utformningen av den här "bästa dagen någonsin" från någonting. Kolla in de glittrade tipsen? Är de inte glamorösa. Du kan göra din egen festliga banner ser lika chic ut och allt du behöver är lite lim och glitter.

En banner behöver inte nödvändigtvis vara festlig eller matcha ett visst tema. Ibland är det bara trevligt att skapa en banner så att du kan få något att visa på en tom vägg. Kolla in den här hängande bannern till exempel. Det är väldigt enkelt och det är också mycket mångsidigt. Vi kan bilda det på ett hemmakontor, ett vardagsrum, en entré, men också i ett sovrum eller till och med i ett kök. Kolla in handledningen på thewonderforest för att få reda på mer information.

En annan idé att komma ihåg är att du kan använda strykbrickor för att skapa din egen inspirerande fras och det kan verkligen göra din nya banner på plats. Så långt som banderollen går, behåll designen enkel. Använd lite tyg och tyglim för att göra detta till ett no-sew-projekt. Häng banderollen med garn, sladd eller skosnöre. {hittas på makercrate}.