DIY Slutbord med Funky Fresh Designs

DIY Slutbord med Funky Fresh Designs
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är klokt att lämna de stora möblerna som soffan, stolarna, matbordet eller sängen till de professionella. De är ganska komplexa. Så långt som de mindre accentbitarna går, å andra sidan, kan du engagera dig i din heminredning och lägga till din egen personliga touch i utrymmet. Med det menade vi att du kan bygga saker som slutbord själv eller att du kan anpassa dem på original sätt. Det är inte så komplicerat eller så svårt som du kanske tror och för att bevisa det, beredde vi en massa bra exempel för att du skulle bli inspirerad av.

Låt oss börja med denna DIY hårnålsben sida bord som är faktiskt ganska mångsidig. Du kan också använda den som nattduksbord eller slutbord i olika typer av utrymmen som dekorer. Men låt oss fokusera på de material som behövs för projektet: fyra 1 x 8 träbrädor 20 "långa, två 1 x 6 brädor 14,5" långa, 4 hårnålben, träskruvar, träfläck, polyuretan, borra och pensel. Kolla in vår fullständiga handledning för denna hårspetsben sida för att ta reda på alla detaljer.

Trädstubbor är ännu enklare att göra. Processen börjar alltid med en trädkorg eller en klyvklipp i storlek. Bortsett från det behöver du bara 3 svänghjul, några skruvar och klara polyuretan för att slutföra projektet. Det första steget är att förbereda stubben. Klipp den i storlek, ta bort eventuellt överskott bark och bara se till att du är nöjd med hur det ser överallt ut. Därefter täcker den med en kappa klar polyuretan och låt den torka. Därefter vänd den upp och ner och fäst hjulet. Kolla in hela handledningen här.

Sidobord och slutbord (de är ungefär samma sak) är vanligtvis enkla och det betyder att de är den perfekta nybörjarens DIY-projekt. Vad kan vara enklare än att förvandla en träkista till ett bord. Du monterar bara hjul på en av sidorna och du installerar en divider / hylla. Det är en av de enklaste transformationerna någonsin, och dessutom ser det här träkassettbordet utmärkt ut.

För detta projekt antar vi bara att du redan har ett slutbord. Ett IKEA Lack-bord skulle vara perfekt. Vårt förslag är att skära ut en sektion från mitten av bordet och att sätta in en plantering i hålet. Du får då en två-i-ett accentbit som både är ett bord och en plantering. Kolla in alla detaljer i vår video handledning.

Slutbord är inte så komplicerade och om du är kreativ nog kan allt fungera om du vill bygga en själv. Till exempel kan du vrida en tvättkorg upp och ner och toppen med två kabelspoleändar limmade ihop. Det är faktiskt designen som presenteras på twindragonflydesign och det är en väldigt härlig.

Du kan till och med bygga ett ändbord av alla skrotskivor som du har från tidigare DIY-projekt. Skär dem i bitar av olika längder och se till att du har fyra identiska bitar för benen. Sedan ordna flera remsor tillsammans för att skapa det första laget av bordet. Upprepa sedan tills du kan lägga lagren ihop för att bilda ett block som skulle vara slutbordet. Det är ett så inspirerande projekt ... {finns på instruktörer}.

X-endbordet på Ana-White har mycket rustik charm och det beror främst på själva konstruktionen. Om du väljer att bygga en av dessa saker själv, börja med två ändar och anslut sedan dem med fyra brädor. Därefter lägger du till den nedre hyllan och sedan korsstången för att bilda X-mönstret. Överdelen läggs till i slutet. Du kan sanda och fläcka träet eller du kan lämna det helt naturligt.

Det kan tyckas konstigt men för bordet som presenteras på Acutedesigns behöver du totalt 8 ben (4 långa och 4 korta). Du får reda på varför snart nog. Förutom dem behöver du också 8 parentes, två träskivor, träfläck, skruvar och lite sandpapper. Efter att du har fläckat / målar benen, sätt fästet på undersidan av bordsskivan och skruva i de korta benen. Ta sedan en andra brädor och fäst den till botten av de korta benen och fäst de fyra långa benen på andra sidan.

Vill du ge din heminredning en liten industriell ledtråd? Bygg ett kopparrör ändbord / planter står som den som presenteras på Thesurznickcommonroom. Projektet kräver några coper-rör, 90 graders armbågsskarvar, kopparbårar, små skruvar, en cirkelbit och lite färg. Den svåraste delen är att bygga basen. Det är som ett pussel så det är ganska roligt. Sedan lägger du bara till träplattan och du är klar.

Det finns massor av bra sätt att anpassa skräddarsydda bord, så det blir en tidningshållare, ett litet skrivbord, en planteringshållare eller något annat du behöver i ditt hem. Det bästa sättet att se till att du får precis vad du vill är att bygga bordet själv. Överkomplicera inte designen. Håll dig enkel, praktisk och naturlig. Du kan hitta den inspiration du behöver på Kristimurphy tillsammans med några instruktioner och tips.

MoreINSPIRATION
  • 6 hemlagade kaffebord med träplagg
  • 4 enkla sätt att göra en träbordsskiva för hemmakontoret
  • 7 DIY sidobord du kan få gjort idag

Inte bara att detta slutbordet på Poppytalk är ganska elegant och snyggt, men det har också en mycket mångsidig design. Vi kan enkelt bilda det i utrymmen som entré, vardagsrum, sovrum, kontor eller ute på däck eller terrass.Vill du göra något lika användbart och charmigt? Du behöver en runda bricka, en vikbar campingstol, kardborreband och lite sprayfärg.

Många gånger är eklektiska mönster den mest mångsidiga. Ta till exempel sidobordet. Den har en topp tillverkad av en tjock skiva och tre hårnålben, en kombination som kontrasterar på mer än ett sätt. Som ett resultat är designen av bordet som presenteras på eHow både modernt och rustikt. Det är också enkelt att du kan kopiera den hemma.

Trebensiga bord / sidobord brukade vara väldigt trendiga för ett tag sedan och de kan fortfarande se charmiga och snygga i rätt dekorer och konfigurationer. Det kan dock vara utmanande att hitta en lämplig design i butikerna så att du kan lika bra gå vidare och bygga upp något anpassat. Du kan använda handledningen på Pneumaticaddict. Kolla in listan över material som krävs och gärna lägga till din egen röra till designen.

Många av de mönster som hittills hittats är enkla och utan för många små detaljer eller utsmyckningar. Det gör dem definitivt enkla och praktiska men det betyder inte nödvändigtvis att de är det enda alternativet. Det händer bara att vi hittade det här eleganta ändbordet på Pneumaticaddict. Den har en funky geometrisk form och en glasplatta. Den är tillverkad med hjälp av många trädukar som målades gyllene, följaktligen det slående metalliska utseendet.

Om praktisk bordsdesign är det du letar efter borde du njuta av den som vi hittade på Simplicityinthesouth. Det är en träkista som återställs i ett bord. Självklart, om du vill göra något liknande, behöver du en kista. Förutom det behöver du också fyra hjulhjul, två gångjärn, handtag, lite plywood för topp, sandpapper och färg. Det stora med det här bordet är att det har ett ihåligt interiör och du kan lagra saker där inne.

Allt du behöver göra ett slutbord som det på Lizmarieblog är fem kort och några skruvar. Bestäm vilka dimensioner du vill att bordet ska ha och klippa brädorna i storlek eller få någon att klippa dem för dig. Du kan göra bordet så högt som soffan om du planerar att använda den i vardagsrummet. Sedan fortsätt och bygga ramen med tre av brädorna. Placera sedan bordet på sin sida och lägg de andra två brädorna, bilda en X.

Hårnålsbenen är mycket snygga och de ser elegant ut i en mängd olika utrymmen och dekorationer. De är också mycket lätta att sätta ihop. Du behöver i grunden bara fyra hårnålben och en bit av trä. Klipp träet baserat på den form och storlek som du vill ha toppen att ha och sedan fästa benen och se till att de är jämn och att bordet kan sitta upp rakt. Kolla in Goinghometoroost för mer information.

En liknande designidé föreslås på Stylebyemilyhenderson. I det här fallet är bordsskivan en träskiva och basen består av tre ljust färgade metallben, liknande hårnålben men lite annorlunda. Den orangefärgade benen ger bordet ett roligt och lekfullt utseende och loggskivans topp ger det en rustik touch.

Denna typ av sidobord är idealisk för bostadsutrymmen eftersom det passar bra med soffor och soffor. C-formen på bordet gör att den passar perfekt runt soffans armstöd. Stilen är ganska populär så att du kanske kan hitta vad du letar efter på din lokala möbelbutik men varför stör när du kan bygga bordet själv? Kolla in Sinnenrausch för att ta reda på alla detaljer.

Det händer mycket här, även om designen är väldigt enkel. Först av allt är basen av bordet en vintage steg stege och det är ganska spännande. Men då finns också den runda glasplattan som avslöjar en skylt. Vad ett bra sätt att personifiera ett slutbord och faktiskt skapa något unikt och användbart för ditt hem. Vi hittade detta ovanliga projekt på Neeleysknits.

Vi har alltid älskat intricacy och charm av geometriska möbeldesigner, särskilt borden som har skulpturella baser. De är vanligtvis ganska komplicerade och svåra att replikera men inte den här. Detta himmeli bord är faktiskt ganska enkelt. Här är de material du behöver om du vill göra en för dig själv: en del plywood, tydlig polypropentråd, kopparrörstavar och hängare, klart vax, en rörskärare och kantband. {hittades på blog.homedepot}.

Naturligtvis finns det också möjlighet att använda ett befintligt slutbord och helt enkelt ge det en smink. Det är en ganska rolig sak att göra. Låt oss säga att du vill lägga lite färg på bordet och ge det ett mer glatt och friskt utseende. Du kan dekorera toppen med mönstrade klipppapper och du kan också måla basen. Du hittar lite inspiration på Modpodgerocksblog.