DIY Alla hjärtans dag kort för din man, din mamma och alla andra

DIY Alla hjärtans dag kort för din man, din mamma och alla andra
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla hjärtans dag är en av de möjligheter där du har flera klassiska alternativ för gåvor. En nalle, en bukett med rosor, en hjärtformad låda med choklad. Men medan presentgivande kan vara trevligt, ibland är ord bara mer lämpliga. Choklad äts, rosor bleknade, men ett glittrande kort med hjärtfyllda ord skrivna längs insidan varar för alltid. Du får även brownie-poäng om du själv gör kortet. Ta en titt på dessa 16 DIY Alla hjärtans dagskort och välj vilken som är bäst för varje älskad i ditt liv.

Jag nämnde glitter så låt oss börja där! Detta hjärta cut-out kort är så sparkly än så enkelt. Bli inte förvånad om du hittar den i en ram av din älskade sin säng. (via Say Yes)

Har du inte tid att göra hjärtkakor i år? Använd lite lera och caulk för att göra några Valentine vykort som kommer att se störande ut som kakor. En perfekt gåva för dieter i ditt liv. (via hon vet)

Barn älskar personliga saker. Så sätt upp ett kort för dina barn, nischer, brorson och bästa väns barn som har ett husdjur som det de har hemma. De kommer ha så kul med en katt eller hund som sträcker sig. (via vaffelblomma)

Med alla vägghängder och strängkonst och macrame-planthängare gå runt, är du förmodligen väl skickad till din strängbearbetning. Använd det på dina valentiner i år för en annan ta på de klassiska hjärtan. (via Hello Wonderful)

Jag älskar några hantverk där akvareller kommer till spel. Här använder du en sprayflaska för att få spruttekniken på ditt kortlager och sedan dina bästa kalligrafi färdigheter för meddelandet. Anpassningarna är obegränsade. (via Recreational Decorator)

Snitch ett pusselstycke från dina barn för lite att spåra ut det här roliga kortet. Jag föreslår att du lägger den saknade biten på insidan. Din fästman kommer antagligen att sätta den i den speciella platsen i sin strumpskiva efteråt. (via Crea Bea-kort)

Hur visar du kärlek till din moody, för-cool-for-school-tonåring? Skriv ut dessa Instagram Valentines självklart. Bara tejpa en hjärtchoklad till mitten och du är klar! (via Design Eat Repeat)

MoreINSPIRATION
  • Sexiga sovrum Idéer för Alla hjärtans dag
  • 20 DIYs för att få ditt hus redo för Alla hjärtans dag
  • 11 Söt Presentförpackning Idéer För Alla hjärtans dag

Jag såg det här Mason jar-kortet och omedelbart tänkte på min mamma och min svärmor och min mormor och alla andra kvinnor i mitt liv som tycker om landstil. Du måste göra en liten frihantering för den burken, men det finns inget som nuet för att öva din konstkunskap! (via jag älskar att skapa)

Där det finns guldblad finns det lycka. Ta tag i barnen och låt dem färga sina hjärtan ut med Sharpies på kartong. När de är färdiga lägger du till guldbladet på sidan. Det perfekta kortet för morföräldrar och föräldrar i militären. (via Woods of Bell Trees)

Origami är så roligt men sällsynt konst. Ge dina barn en introduktion med dessa förmögenhetskakor Alla hjärtans dag. Om du blir tillräckligt bra kan du till och med lägga till en Hershey kyss inuti för extra sötma. (via Splash of Something)

Det är dags att sätta alla de googlya ögonen i din hantverklåda till god användning genom att visa en vintage låtisk. De kommer speciellt pop på ett kraftpapperskort som den här. (via Kendall Jackson)

Allt som involverar godis är en vinst. Denna bedårande nallebjörn kan ta lite arbete i skärnings- och limningsavdelningen, men det färdiga resultatet är en söt behandling för någon älskad i din adressbok. (via Hobbycraft)

Ett vävt hjärtekort som detta påminner om de gamla 8-bitars videospel. Om du och din sötnos träffades på 70-talet eller 80-talet kan det här kortet vara en färgstark påminnelse om några av de aktiviteter du delade i dina yngre dagar. (via Minieco)

Ibland behöver du verkligen bara ett kort som är mer klassiskt och mindre krusiduller och bågar. Ta ut din sax, därför att hjärtbristskärningen på detta kort är bara den du letar efter. (via Tinsel och Trim)

Jag kunde inte motstå denna förtjusande utskrivbara valentin. Småbarn är de perfekta mottagarna för dessa små ansikten i år. När de har ätit godiset, kommer de att vända kortet till pappersvänner för deras dockor. (via Mer Mag)

Kort tid denna Alla hjärtans dag? Raid din hantverk låda för enkla saker som knappar och gnistrar att limma på ett kort med en söt fras. Det faktum att du lägger tanken på det är gåva nog. (via Kittenhood)