Första eco podhotel med 3 podhus i Schweiz

Första eco podhotel med 3 podhus i Schweiz
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag tycker det är väldigt intressant att märka att ju fler människor går vidare inom teknik och industri, desto mer medvetna blir de att de har påverkat miljön på ett negativt sätt, så de försöker komma tillbaka till naturen och de gamla vägarna, vända på sig att hitta fler ekologiska produkter och gå några ställen där de kan hitta lite frisk luft som inte är förorenad av all bilgas och rök.

De bor i storstäder, men försöker springa så ofta som möjligt till avlägsna områden där de kan få en hälsosam vila. Därför är ECO-turismen nu blomstrande. Det är därför som de gjorde första Eco PODhotel i Schweiz i första hand.

Så det bästa sättet att göra detta och lyckas är att hitta ett avlägset område någonstans i bergen i Schweiz och försöka bygga några boenden där. Pods är den perfekta lösningen eftersom de är gjorda av trä och de monteras enkelt på plats. De är stora nog att rymma två turister och erbjuda tillräckligt med komfort och lugn. Den har de grundläggande bekvämligheterna och kan jämföras med ett modernt och bekvämt trätält.

MoreINSPIRATION
  • En 640 kvm modern Schweiz hus
  • Konstigt underjordiskt hus i Schweiz
  • Lumbrein Residence i Graubunden, Schweiz

Podhotellet finns i två storlekar och är spredt över hela alpina i Flims, Schweiz. Det är enkelt och effektivt och även om det inte är ett femstjärnigt hotell är det bra i vildmarken och också helt eko. Tro det eller inte, det här projektet är mycket framgångsrikt och när det snöar bergälskare och skidälskare bokar alla böterna.

I själva verket inspirerades designen av dessa bågar av hyddorna som byggdes av några individer som bodde i södra Indien och det visade sig vara ganska effektivt. Båtarna är byggda av ett schweiziskt företag som heter ROB (Robust Outdoor Brands) och du kan läsa mer om dem här. Och hittades på designboom.