100 Bästa DIY Alla hjärtans daggåvor

100 Bästa DIY Alla hjärtans daggåvor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är nästan här! Årets dag i samband med de flesta känner sig, oavsett om det är positivt eller negativt. Medan choklad och rosor är helt acceptabla erkännanden av vikten av Alla hjärtans dag, vill alla tjejer verkligen bara ha samma sak. Att veta att någon tänker på henne, någon bryr sig om henne, någon lägger lite ansträngning i hennes Alla hjärtans daggåva. Det är när vi vänder oss till DIY. Ett DIY-projekt kräver tid och ansträngning för att slutföra, vilket gör dem till så mycket mer perfekta för V-dagen.

Så ta en ny kopp kaffe och ta din tid att rulla igenom dessa 100 DIY Valentine's Day presenter till henne. Det ger dig bara brownie poäng med din signifikanta andra.

Fashionista

Smycken är en ganska populär valentins daggåva. Om din SO är mode-framåt är DIY smycken ett bra presentalternativ. Använd din minsta tång och lite tråd för att tillverka denna härliga hjärtring för din kärlek. (via Swell kanske)

Trött på att sitta i din flickväns smycken på din delade byrå? Gör denna härliga minsta smyckenhängare. Inte bara kommer hon älska det, det ger dig lite byrå. Två fåglar, en vacker sten. (via Blondielocks)

Hjärtan är överallt i februari månad. Så hantla det här enkla hjärtbandet och gåva till varje tjej som du vet. Det kommer att göra dina lilla nischer särskilt glada. (via Into The Woods)

Prisvärd smycken för din minimalistiska älskare kan vara svåra att hitta. Var inte rädd för att tillverka din egen! Ett enkelt mässingshänge lovar att matcha sin vinteriga tröja eller sommarsöndring. (via DIY)

De vänner som syr ihop håller sig tillsammans. Överraska din bestie med en handgjord kimono denna Alla hjärtans dag. Oavsett om det är rosa eller rött eller blått, blir det mysigt att äta kinesisk takeout och göra de saker som singlar gör på V-dagen. (via gul tjej)

Bangles är tillbaka in. Visste du? Du kan enkelt göra en hel uppsättning för gifting med plast och färg. Så fyll på alla dina mottagares favoritfärger och när du är klar, knyta dem ihop med en ganska rosa båge. (via DIY)

Vilken tjej tycker inte om ett gott läpptryckt tillbehör? Pucker upp och täcka en vanlig vit tote i läppar i år. Bonuspoäng om du fyller med blommor och levererar det själv. (via äventyr i mode)

Du måste älska en bra bobby pinhack. Pimp ut en uppsättning för din vän i filtformar som är Alla hjärtans dag färger. Hon kommer att ha på sig det hela månaden. (via korrekt)

Behöver du en present till den färdiga fashionisten? Dessa DIY smycken påsar är bara saken. Du kan lämna dem vita eller måla dem med hjärtan eller ett ljuvt budskap. Hur som helst kommer din vän alltid att tänka på dig varje gång de drar ut det. (via DIY)

Vintertid är scarf tid och ärligt talat, jag vet inte en tjej som inte skulle älska en halsduk för Alla hjärtans dag. Använd en av dessa blommiga vintagehankar och gör den till en vacker cirkelduk för den bästa tjejen du känner. (via Confessions of a Refashionista)

Heartbeat slitage är den nya smycken trenden. Visar sig att detta halsband är mycket enkelt att göra och kommer påminna din fru av din eviga kärlek till henne varje gång hon bär den. Vinn vinn för dig. (via Craftbits)

Parfym kan vara ett riskabelt giftingföretag, men jag lovar att denna vaniljsandelträolja kommer att gå bra ut. Hon kommer att älska att bära den, du kommer att älska det på henne, alla andra kommer att fråga dig var du har det. (via The Beaute Blend)

Ibland behöver du bara en liten bling för att få något gammalt att se ut som nytt. Skonklämmor är definitivt en av de typerna av bling. Det är en gnistrande present som kommer med så mycket förväntan. (via DIY)

Du trodde antagligen inte att du skulle hitta ett träbearbetningsprojekt i avsnittet fashionista. Men här är det. Den perfekta minimalistiska läppstiftshållaren för din rödlipade älskare. Hon kommer att älska att kunna visa alla sina färger sida vid sida. (via The Merrythought)

Jag kunde bara inte motstå att lägga till en annan typ av halsduk. Täckduken har fått mycket mer uppmärksamhet i vintersäsongen och med god anledning. Med alla de olika sätten att utforma en, kommer det definitivt att bli en hitgåva den här V-dagen. (via Simple Simon och Company)

Emojis för vinsten! Något emoji är säker på att behaga din tonårsdotter eller bästa vän. Denna hjärtögla koppling är det perfekta tillbehöret för en Alla hjärtans dag utekväll med vänner. (via en vacker röra)

Trinket diskar har blivit mindre av ett organisatoriskt verktyg och mer av ett konstnärligt tillägg. Ett gulddoppat hjärta kommer att vara den perfekta presenten till soffbordet eller din softs nattduksbord eller var hon samlar hela hennes dagliga slitage. (via hemlig Bliss Squared)

För de tjejer som har svårt hår och beklagar det hela tiden, ge dem gåva av modigt hår utan väsen. Åtminstone det är vad detta hjärta och pilhårstift kommer att ge. (via huset som Lars byggde)

Kaffeälskare behöver denna skjorta. Det är bara ett faktum. Så istället för att betala lite för det, gör en själv! Om det är för din så, gör en matchande för dig själv som du kan bära på lata lördagsmorgnar. (via The Casual Craftlete)

Makeuppåsar kommer aldrig att gå tom för ändamål. En knäppt påse som denna kommer gärna hålla alla sina penslar och kamar i ansiktet, oavsett om de är på en lång resa eller bara i lådan hemma. (via Artful Days)

Kocken

Varje kock behöver ett förkläde.Innan du kryper vid tanken på att sy, här är ett klassiskt förkläde som inte kräver en enda söm. Plus de kommer inte att bry sig om att ha det framför gästerna på din nästa middag fest. (via nästan gör perfekt)

Kan jag bara säga att detta hjärta skärbräda är älskling? För den person som alltid huggar upp en sallad, kommer det att göra en fin valentinsknapp i sitt kök. (via Hello Glow)

Varje kök har den problematiska platsen. Hörnet som staplar upp med räkningar och kort och recept. Hjälp din älskade kock att hålla deras plågsamma hörn ren med en arrangör som denna. (via DIY)

Vem älskar inte en tårta? Gör en resa till rabattvaruhandeln och hämta en uppsättning marmorunderlägg. När du har limt på basen, är du mini marmor kakor står redo för de valentine muffins på 24 timmar. (via socker och charm)

Medan guld läpparna på dessa champagne flöjter kan vara tillfälliga, kan du överväga att göra det permanent för din V-Day present. För om du inte serverar champagne på din Alla hjärtans dag firande, gör du inte rätt. (via socker och tyg)

För kocken som också är oroad över presentationen, ge henne en uppsättning av dessa valnötfanérladdare. Jag lovar att du hittar dem på bordet vid varje middagsfest någonsin.

Den som spenderar tid i köket vet att det finns lagring på varje kocks önskelista. DIY din egen version av Anthropologys tavlan kanister i år och din älskling kommer att älska dig för alltid. (via Sarah Hearts)

Du måste älska en bra gammaldags träsked. Om du har märkt att din favoritkock har blivit lite körd, köp dem en ny uppsättning och dopp dem i regnbågsfärger för att få lite liv åt deras räknare. (via lite bit funky)

Alla säger att knivmagneterna håller knivarna skarpare längre. Gör din kärlek till ett vackert trämagnetiskt knivblock som vägrar att vara ett ögonblick i ditt kök, men gör jobbet bra.

Många kockar känner till mångsidigheten i ett bricka. Plötsligt kan du ta pizza natt till vardagsrummet eller enkelt ge kvällsmåltider. Ge din värdinna en förgylld bricka den här V-dagen och du spenderar din kväll framför en rom-com. (via The Everygirl)

Med Instagrams popularitet gillar många människor att ha en mycket unik och grammatisk tabellen på sitt middagsfest. Ge din sötnos en egen personlig uppsättning matchande geo-rätter för det mest unika Instagram-flödet någonsin. (via DIY)

Om du lagar mat, vet du att det finns mycket nertid i köket. Väntar på att löken brinna, väntar på ugnen att dingla och väntar på att brödet stiger. Gör dessa DIY tepåsar till Alla hjärtans dag så din kock kommer att ha något att sippa på medan de väntar. (via Atilio)

Medan de sipprar, kan de lika väl sippa från en fin krus som detta. Med en uppsättning vita muggar och lite porslinfärg kan din vackra XO-gåva tillverkas och förpackas om en timme eller två. (via korrekt)

Ostplattor är alla raseri för middagspartier för tillfället. Alla har sina egna tips och tricks. Mitt tips är att göra dessa ostknivar till Alla hjärtans dag så att din värd kommer att ha den finaste ostskivan på kvarteret. (via socker och tyg)

Efter konstant användning och flera tvättar kan potthållare bli färgade och skrynkliga och till och med krympa! Hantla några trä trivets för din soppkännare så att de kommer att ha något robust för att hålla sitt bord säkert och lätt att rengöra när något slösar. (via DIY)

Ja, jag vet att du redan har sett en skärbräda. Men detta duellträ och marmorbräda var bara för underbart att gå ut. Du är betydande annan kommer definitivt att tro det också. Bli inte förvånad om du har en ostskiva på den för V-dag. (via The Merrythought)

Om du känner en kock som är fast med ett litet kök, ge dem en hjälpande hand genom att tillverka en hängande korg så här för dem. Fyll den med magenta granatäpplen för en extra valentinsfärg.

Något husformat är välkommen i mitt hem, eftersom jag är säker på att det är i din. Du kan inte gå fel med en husformad rånhylla som den här. Det är det perfekta att fylla upp lite väggutrymme i köket. (via en vacker röra)

Nu och då är det trevligt att ha en ny uppsättning sängkläder för ditt bord. Gör dessa penslade skönheter och ställ dem ut för din Alla hjärtans frukost. Den bästa överraskningen är en morgonöverraskning. (via DIY)

Nästan alla kockar är angelägna om att nya recept ska försöka. Oavsett om du köper eller gör det själv receptet, fyller du på det med massor av handskrivna värdefulla recept, skrapade på ditt snyggaste papper. Du kan även dekorera dem med klistermärken, snygga mönstrade snitt och spetsar. (via sax och salvia)

Trädgårdsmästaren

Februari är inte bara kärleksmånaden, det är den månad som trädgårdsmästare börjar drömma om vår och blommor och grönsaksgårdar. Ge din trädgårdsvän en gåva av en ny uppsättning vackra doppade verktyg för att hjälpa henne i sitt arbete. (via Sarah Hearts)

Det finns inget som en vacker plantering för att heja upp inomhusgarden. Linjera några målade terrakotta-krukor med läder till din husplanter som älskar SO. Hon kommer att älska blandningen av hemtrevlig chic som tar med sig till sitt vardagsrum. (via The Merrythought)

Den här är för fåglarna. Bokstavligen. De flesta trädgårdsmästare jag känner också värdesätter de lilla utomhusrökarna. Gör dem några hjärtformade fågelsågningar för att hålla sina fågelvänner runt till våren. (via Sunny Vegan)

Det kan vara svårt för oss utomhusälskare att arbeta i ett blött kontor. Lyssna upp dagen med en uppsättning saftiga plantering bokningar. Inte bara kommer de att ta lite liv till båset, de har ett bra skrivbordsändamål. (via I Spy DIY)

Letar du efter en mer Valentine teman gåva till din plant älskare? Sätt ihop detta trådhjärta och fyll det med luftväxter. De är härliga husplanter som inte kommer att lägga till deras växtvård. (via jag vet inte hur hon gör det)

Kolla in denna fantastiska swing! Gör en rosa som du kan hänga på din veranda eller pergola så att din trädgårdsskönhet kan sitta ute i komfort och njuta av sitt hårda arbete. (via en vacker röra)

Vilken kvinna skulle inte ha en puckerplanter i sitt hus? Inte bara kommer planteringen att göra en stor Alla hjärtans dag present, du kan lägga en växt i det som en bonus. (via korrekt)

När du har dina händer att gräva i smuts och beskärning av prickiga buskar och hysa en rostig hjulspärr, tar det en vägtull på dina fingrar. Piska ihop denna citronskrubba som är särskilt effektiv för smutsiga trädgårdsmästarehänder. (via Popsugar)

När en växtkollektor anser att man fyller ett tomt utrymme på väggen, kommer vingårdar alltid att tänka på. Du kan få sina drömmar att gå i uppfyllelse med en halvmåneplanter så här. Då kan de få alla de vingårdar paradis som de gillar. (via DIY)

MoreINSPIRATION
  • Sexiga sovrum Idéer för Alla hjärtans dag
  • DIY Alla hjärtans dag kort för din man, din mamma och alla andra
  • 20 DIYs för att få ditt hus redo för Alla hjärtans dag

Terrarier är så roliga att göraoch ge! Du kan sätta ihop flera av dessa mini-burkar för alla dina favoritplanta älskare denna Alla hjärtans dag. Ingenting som att ge dem en levande gåva för att hjälpa dem att komma ihåg din kärlek. (via A Bullseye View)

Bilmekaniker har verktygslådor. Handymen har verktygslådor. Trädgårdsskötsel är en hobby som tar skicklighet och kunskap också, så varför borde de inte ha en verktygslåda? Ge en rustik trälåda med stort handtag och gott om utrymme för vad din trädgårdsmästare behöver. (via detta charmiga liv)

Har du sett en levande vägg nära dig? De är så fantastiska att se. Dessutom är det en levande vägg, det är en konstbit som alltid växer och förändras. En perfekt gåva för att hylla en ständigt växande och föränderlig kärlek. (via Refinery 29)

Jag kunde bara inte passera upp denna rustika mjölkflaska fågelmatare! Det är den perfekta presenten till den som älskar att tillbringa en morgon med kaffet på baksidan och titta på fåglarna. (via Esprit Cabane)

För den kvinna som vill ha växter men har ingen tid att bry sig om dem, se den perfekta presenten. Luftväxthusgarden kommer att ge livet till sitt skrivbord och färgen på vad som helst du väljer. (via ett charmigt projekt)

Jag har drömmar om att ha en stor trädgård en dag och jag är säker på att du känner någon som den. Under tiden hjälpa dem att vårda sin gröna tumme genom att ge dem en uppsättning av dessa stämplade örtmarkörer. (via vit och visselpipa)

Växtälskare älskar inte bara växter, de brukar älska dofter som följer med dem. I stället för rosor, ge dem en doft som kommer att pågå med några ganska lavendelpåsar. Du vill göra ett par för sina lådor och hennes linneskåp och under hennes madrass. (via The Scrap Shoppe Blog)

Face planteringsare är i, om du inte hade märkt. Använd några äggkoppar för att göra några förtjusande utsädesplanter. Det kommer att bli perfekt timing för dem som börjar sina trädgårdar. (via Francois et Moi)

För mamma som alltid klagar över den leriga dörrmatta, här är hennes lösning. En trädörrmatta som är lätt att rengöra, oavsett hur många mudrade stövlar stämplar över den. (via The Merrythought)

Låt oss skämma bort de hårda trädgårdshänderna på denna Valentinsdag, ska vi? Den här hemlagade alla naturliga salven kommer att ha de dåliga, knäckta, skadade händerna mjuka och släta på nolltid. (via Mayans Dragon)

När trädgården är allt sagt och gjort, är det bara naturligt att trädgården skulle vilja luta sig tillbaka och njuta av det. Ge dem en ny picknick filt för V-dag med löftet om många picknick att komma när det varma vädret träffar. (via Lovely Indeed)

Inredaren

Jag skulle inte bli förvånad om du redan har gjort ett strängkonstprojekt. Den här är extra speciell eftersom den innehåller LED-lamporna som gör hjärtat ljus. Perfekt för din vän med de tre galleriväggarna i sitt hem. (via den förankrade själen)

När du bor i ett litet utrymme behöver du alla tomma ytor du kan få. Detta gör ett problem för tidskriftsläsarna. Om du känner någon som inte kan dela med sina mags, gör den här magasinet vägghängare som kommer att hålla sina sidor passande och visas som konst. (via DIY)

Om du kan säga det i ljuset, säg det så stort! Varje hem decorator älskar ett bra skyltmärke. Använd kartongversionen av din älskade initial och sträng sedan in lamporna inuti. Du kan till och med göra ett hjärta om du hellre vill göra något lite mer kärleksfullt dovey. (via Gray gillar Nesting)

Hur fantastisk är den här enkla geo ljushållaren? Den moderna stilen kommer att älskas av vilken kvinna som helst, och den lilla storleken gör det passande även på det minsta lägenhetsbordet. Fyll den med rosa ljus för V-dag och du är helt klar. (via socker och tyg)

Är inte dessa raffia coasters underbara? Raffia är ett mycket billigt hantverksmedium så att dessa kustfartyg passar in i din budget och vara enkelt att göra i tid för V-dagen. (via DIY)

Kasta filtar är inte bara älskade, de är också nödvändiga under dessa vintermånader. Om du har tid, krympa en chunky för din valentin. Bara se till att det är en färg som de kommer att älska att sätta på soffan. (via Always Rooney)

Kransar gör underbara gåvor enligt min åsikt. Speciellt när du täcker en hjärtkrans i silkeblommor. Eftersom den lyckliga mottagaren kommer att kunna dra ut nästa valentinsdag och hänga upp den och de kommer att tänka på dig varje gång. (via Design Improvised)

Berätta det här.Vilken kvinna skulle inte älska att få en vacker repkorg som den här för Alla hjärtans dag? Hon kommer att kunna tänka på en miljon sätt att använda den så snart hon ser den. (via DIY)

Alla vet om George Bailey som sa att han skulle lasso månen för sin älskling. Du kan göra det för din här V-dag genom att göra denna kasta kudde. (via nyfiken och Catcat)

Varje kvinna älskar att reminiscera. Det är därför bilder är så viktiga i sitt hem. Gå din älskare med en duk av hennes favoritfolk, inramad i en härlig träram.

Är inte dessa snyggaste ljus du någonsin sett? Jag lovar dig att en uppsättning av dessa wooly votives och en flaska vin kommer att göra någon kvinna mer än glad den här Alla hjärtans dag.

Seamstresses lyssna upp. Hämta din broderierad samling ur skåpet. Du vill spendera dina kvällar som skapar denna härliga vägghängande. Inte bara är citatet väldigt Alla hjärtans dag lämpligt, det röda och rosa färgschemat är säkert en träff. (via The Pretty Life Girls)

Med tanke på vägghängen kunde vi inte lämna garnet på den här. Den här populära trenden kommer att bli allt bättre bara för att du gjort det själv. Kanske ska jag ge mig en för V-dag också? (via DIY)

Jag älskar bara tanken på att ha denna vackra ländryggen på min säng. En V-daggåva som kommer att uppmuntra din honung att curl upp och koppla av en liten stund. (via Always Rooney)

Medan det finns många ställen att hitta överkomlig konst nuförtiden, kan de bästa delarna ibland göras av egen hand. Den här moderna versionen är enkel att göra. Om du vill gå den extra milen, få den inramad professionellt för din kärlek.

Jag är en sucker när det gäller en bra korsstygn. Denna hjärtkasta kudde kommer att gå över mycket bra på någon soffa eller säng. De kan till och med lämna den där året runt! (via Cutesy Crafts)

Minimalister kan vara svåra att köpa för inom dekorationsavdelningen. Men den här underbara träkandelabra är perfekt för även de minsta dekoratörerna. Du kommer att kallas en mirakelarbetare.

För att vara ärlig, om det är rosa och lite glänsande, är det lämpligt att dekorera V-dag. För din snygga vän, gör den här mobilen från papper, klämmor och strängar. Det är den typ av hantverk som ger underbara resultat. (via Nalle's House)

En sista krans? För vem kan motstå en eukalyptuskran! Det bästa är att eukalyptusen kan fyllas i trådformen när den torkar ut och de kan ordna blommor för att matcha säsongen. (via ett Bubbly Life)

Så det handlar kanske inte om att dekorera, men varje dekoratör strävar efter att hålla sitt hem rent. Ge henne en märke som spankar ny puckered dammpanna för att hjälpa henne att hålla smutsen borta från golvet.

Den romantiska

Oavsett hur artsy du är, kan du definitivt rita ord på vanligt papper med en Sharpie. Ta din vän med bilder av dig och lägg dem i en söt liten flip bok för din SO. Särskilt effektiv för äktenskapsförslag. (via Camille Styles)

Tänk på att ge en bukett denna Alla hjärtans dag? Oavsett vilka blommor du väljer, presentera dem i en härlig färgblåservase som denna. Att använda pasteller tar stilen från V-dagen till våren. (via Sarah Hearts)

När någon bestämmer sig för att gå helt naturlig i sitt liv, går de oundvikligen också för alla naturliga ljus. För din hälsomedveten vän, prova din hand på några hemlagade ljus i rosa burkar för Alla hjärtans dag. De kommer att uppskatta tanken mer än du vet. (via Hello Glow)

Samtalshjärtor är så roliga att leka med. Gör en set att hålla fast på ditt kylskåp för V-dagen i år. Den kicker kommer att vara när du håller dem fulla av söta anteckningar året runt. (via Kipi)

Alla tittar på en kalender, oavsett om det är på deras telefon eller på datorn eller på deras vägg. Använd några familjebilder och skriv ut en kalender för din kärlek att titta på i år. Nej, februari är inte för sent för att ge en kalender. (via Papper Curator)

Är din kärlek alltid felplacerad med nycklarna eller gräver genom hennes väska för att hitta dem? Stämpla dina initialer på ett läderhjärta och ge henne en fin nyckelring som gör att de sticker ut bland rören av läppstift i botten av hennes väska. (via Polka Dot Chair)

Kanske tänkte du på massageolja som en present och kanske du inte gjorde det. Att göra din egen kan vara en underbar gåva till Alla hjärtans dag, speciellt om din kärlek har känslig hud. Det kommer också att uppmuntra de två av er att ha lite tid ihop. (via spirande hälsosamma vanor)

Jag trodde att dessa polaroidbilder var bara för bedårande! Hack deras Instagram och stjäla några favoriter för att göra dessa roliga minnen av kärlek och familj. (via socker och tyg)

Föräldrar kan ha svårare att hitta romantiska gåvor när de har små. Pimp ut en uppsättning Jenga för att inkludera söta ord och konversationsanmälningar. Du kan leka med barnen och sedan igen med bara de två av dig när du går och lägger dig. (via försökt och sant)

Är din kärlek en djurhållare? Du vet alla födelsedagskort du byter ut och filmbiljettstubbar från sista dagen och programmen från första balletten du såg. Hantla den här rutan så att hon kan stasha alla de speciella sakerna på ett ställe. (via My White Idea DIY)

När du har varit i ett förhållande ett tag är det lätt att låta sakerna bli rutinmässiga och förlora sin mening. Påminna din älskling om en tid när din kärlek var ung och enkel genom att hugga dina initialer i ett träd. Tja ... en träväljare som kommer att se fantastiskt ut i ditt sovrum. (via Petite Modern Life)

Har du haft en stor händelse i ditt kärleksliv nyligen? Gilla ett engagemang eller ett bröllop? Skriv ut några av dessa bilder och gör din älskling en låda av dem till Alla hjärtans dag. (via Brit + Co)

Alla kvinnor har sina tvivel om sig själva och mycket av sitt hårda arbete är att bevisa för sig själva att de negativa rösterna är felaktiga. Så en gåva med härliga luktade badsalter och en liten anteckning hjälper till att påminna dem om att du älskar dem oavsett vad. (via Spark and Chemistry)

Några av de bästa gåvorna är vad du fysiskt gör för varandra. Denna Alla hjärtans dag, ge din signifikanta andra gåvan av din tid och uppmärksamhet i form av vissa kuponger. Det kan vara så liten som en fotmassage och lika stor som en trevlig middag ute. Du bestämmer. (via mamma vid timeout)

Jag kan berätta för dig just nu, varje kvinna skulle älska att vakna på Alla hjärtans dagsmorgon för att hitta en bit väggkonst så här. För hur många män tar tiden? Inte många.

Kanske vill du ge din älskare en enkel romantisk kväll hemma. Gör det som ett hotell genom att göra den här blommiga isskålen. Jag föreställer mig att en doppad jordgubbe eller två inte skulle gå fel heller. (via DIY)

Har du för avsikt att fortsätta ge din fru blommor hela året? Stick ett kontaktpapper hjärta på en finfärgad flaska för Alla hjärtans dag. Det kanske inte verkar som mycket på tiden, men det kommer när du håller den full av färska blommor till jul! (via The Crafted Life)

Minneskruvar är de bästa presenterna. Det är i huvudsak ett löfte att göra bra minnen tillsammans under året, inte bara på Alla hjärtans dag. Plus, en liten burk är lätt att ta på semester eller affärsresor, varhelst de två går tillsammans. (via Make and Crew)

Kanske har du redan köpt din älskling deras Alla hjärtans dag present och du hittade just nu det här inlägget. Jag utmanar dig att göra den här presentförpackningen från en gammal bok. Du får bonuspoäng och guldstjärnor om du gör det ur sin favoritklassiker. (via källan)

För paret som knappt kommer att se varandra denna valentinsdag, är det här den perfekta presenten till dig. Köp dessa rosor och sätt dem snyggt i spets eller garn. De kommer se så snygga ut men de tar bara en minut. (via Homey Oh My)

Kom bara ihåg att vad du än ger till din valentin den 14 februari, de älskar dig för dig. Så se till att din gåva är från hjärtat och de kommer säkert att älska vilken gåva du väljer!