Grön Tema NY Lägenhet Inredning

Grön Tema NY Lägenhet Inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att använda gröna som färg för att dekorera din lägenhet är ett bra val. Ta en titt på denna lägenhet som är vackert inredd med gröna. Lägenheten har en dubbelsäng i sovrummet, plus en queen airbed som kan tas i bruk om det behövs. Väggarna är gröna och vardagsrummet är stort. Det finns en bekväm soffa för lounging eller tv-tittande, ett litet skrivbord, en lässtol vid fönstret och ett matbord också.

Denna lägenhet kan beskrivas i två ord: fräsch och ren! Jag älskar helt enkelt vårgrön nyans på vardagsrumsväggen som matchar soffans baksida och det lilla soffbordet och även den viktorianska stolen mitt emot den, eftersom det ger dig en känsla av hopp och lycka.

MoreINSPIRATION
  • Liten lägenhet inredning i St Petersburg
  • Liten lägenhet uppfriskad med färg och ny inredning
  • Modern lägenhet inredning med accenter av grön i Warszawa

När vi går vidare runt lägenheten kan vi se fönstergardinerna, även gröna och blommiga, med ett körsbärsmönster som får mig att tänka på min barndom och jag kan inte hjälpa inte att le när jag ser dem. Även målningarna på väggarna innehåller ett spår av grönt, i olika nyanser och föreslår olika växter och mönster. Och du känner dig plötsligt omgiven av naturen.

P.S Denna lägenhet var finalist i Apartment Therapy's Small, Cool 2010 Contest