Blandare - En praktisk barnvänlig tillbehör

Blandare - En praktisk barnvänlig tillbehör
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Försöker du lära dig den lilla hur man använder sinken? En kranförlängare skulle komma in väldigt praktisk. Detta är ett tillbehör som är utformat för att göra diskbänken och kranen enklare att använda för småbarn. Det finns en hel del alternativ på marknaden.

Aqueduc kranen extender är ett populärt alternativ. Det här enkla tillbehöret är lätt gjord av polyuretanplast och passar lätt på de flesta vanliga badrumskranar. Det är enkelt att installera och ta bort för rengöring och ha en söt och praktisk design. Det här tillbehöret är utformat för att förenkla och optimera en riktigt grundläggande aktivitet som att tvätta händerna i diskbänken. Aqueduc är diskmaskin säkert och extremt bekvämt från många synvinklar. Tillgänglig för $ 9.62.

MoreINSPIRATION
  • Välja rätt kran för ditt kök eller badrum
  • En guide för att välja rätt köksvattenkran
  • The Butler - ett praktiskt tillbehör

Om du vill kan du använda Aqueduc som inspiration och designa din egen kranförlängare med hjälp av vardagliga föremål. Till exempel erbjuds en ganska stor DIY-idé på Brightlittlebuttons. Tanken som föreslogs här är att använda en mjölskopa. Klipp av handtaget, borra ett hål och använd ett dragkedja för att fästa det på kranen. Nu kommer ditt barn att kunna tvätta händerna och borsta tänderna i diskbänken utan hjälp.

En annan enkel idé är att förvandla en tom lotionflaska till en kranförlängare för barnen. Du måste skära av toppen och sedan avskurna en annan del så att du kan fästa den på kranen. Gör det så länge du vill, beroende på diskens dimensioner och kranens design.

En plastflaska kan också vara ett alternativ. Det första steget är att skära av flaskans övre del. Gör förlängaren längre eller kortare, beroende på diskbänken du har. Klipp en X i botten och fäst den på kranen. Det finns inget behov av andra ändringar som görs om du inte vill anpassa det här tillbehöret på ett speciellt sätt.