20 Booo-nice Halloween Silhouettes

20 Booo-nice Halloween Silhouettes
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag tror att vi alla kan hålla med om att ofta, mindre är mer i design. Tja, goda nyheter - Halloween inredningen är förenlig med oss ​​när det gäller skrämmande silhuetter! Det stora med silhuetter är att de säger så mycket om ett ikoniskt objekt, oavsett om det är en pumpa, en häxa, en spindel, så heter du den. Så förbered dig för att bli inspirerad för att göra ditt bästa år Halloween dekorationsår någonsin ... börjar med silhuetter.

Pappersklippta pumpa tryck silhuetter - Gör din pumpa-carving jobb lättare i år och istället fokusera på din sax färdigheter för att skapa dessa fantastiska pumpa utskrift silhuetter. Printables finns tillgängliga på nätet, så allt du behöver göra är att skära en öppning i din pumpa för att passa siluetten.

Spooky Lampshade Silhouettes - Flyga battsilhouettes (eller någon rolig Halloween-form, verkligen) är det perfekta tillägget till en lampskärm i oktober. Enkelt klippa ut den önskade silhuetten från mörk kartong, helst svart och tejpa på insidan av din lampskärm. Vänta sedan på natten för att glädja ditt hus.

Möss på trappan Silhuetter - Att tänka på traditionella Halloween silhuetter, vi kan förbise gnagaren ... men det skulle vara ett misstag, eftersom möss är eeek-squeaky. Liva upp ditt hushålls trappupplevelse med några skumma black cardstock-möss på varje stegs stigare. Definitivt en kreativ plats att dekorera.

Mini Canvas Silhouettes - Med hjälp av nio mini (3 ") dukplattor täckta i tidningen kan du skapa en större bit av Halloween väggkonst genom att limma svarta silhuetter överst på varje sida. Enkelt, snabbt och billigt. Dessutom är det ett bra DIY-projekt som barnen kan hjälpa till med! {Found on site}.

Fabric Scrap Pumpkin Silhouette - Detta enkla DIY-projekt kan göras på mindre än en timme, men du får en massa inrednings körsträckor ut ur det! Hitta en silhuett du älskar, klippa formen ut i tyg (ar) och mot-silhuetten mot ett förberedt träbräda. Presto Change-O, en fantastisk anpassad Halloween-silhuett. {Found on theturquoisehome}.

Reaching Hands Window Silhouette - Medan vissa fönstersilhouetter kan vara ganska obehagliga och / eller gory (vi vill inte terrorisera små barn med vår inredning, eller hur?), Slår den här en rolig balans. Spåra dina armar på svart kartong eller slaktpapper och montera sedan i fönstret. Natt eller dag, den här lätt igenkännliga siluetten blir perfekt festlig.

White Pumpkin Cameo Silhouette - Det är något som gör oss lite oroliga, när det gäller spökfaktorn, när vi tar en helt oskyldig siluett som en cameo och bifogar den till Halloween. Denna vita pumpa vignett är ett perfekt exempel.

Häxa över Mantel Silhouette - Lämna den typiska falsk spindelväv-täckta spegeln över manteln i år för något lite annorlunda. Vad sägs om en överdimensionell broomstick-riding häxa? Hitta silhuetten du älskar, ta en kopia butik och skriv ut häxan (och vänliga fladdermus, om du vill). Allt du behöver göra är att klippa och binda upp det.

Tissue Paper Window Silhouette - Den här idén är så festlig dag eller natt. Tanken är att vända varje fönster i ditt hus till en slående halloween vignett. Svart konstruktionspapper fäst vid fönstren, sedan orange tissuepapper bakom det gör varje fönster Trick-or-Treat redo! (Kolla in denna handledning för mer fönster siluett inspiration.)

MoreINSPIRATION
  • DIY projekt med Halloween-tema kransar
  • Reimagining Your Denens Inredning för en spöklik Halloween fest
  • 10 DIY Halloween pumpa dekorera idéer

Wall of Bats Silhouettes - Så det här exemplet går lite bortom det traditionella "siluett" -konceptet, eftersom det är i 3D. Men det är fortfarande en fantastisk slagträsilettinredningsteori för Halloween! Black cardstock skuren i den enkla fladderformen ger häftigheten till Halloween-kvällen rätt inuti. {Found on marvelousmommy}.

Victorian Inramad Medusa Silhouette - Jag tror att den viktorianska ramen pressar denna silhuett över kanten. Något om kontrasten mellan prim och feminin ramstil med den vilda och onda Medusa-mytologin skapar verkligen visuell spänning. En fantastisk spänning som är perfekt för Halloween-inredning.

Old Newspaper Silhouette - Det är lika enkelt som att klippa ut en spöklik Halloween-siluett (eller ord i en skrymmande typsnitt) och klistra in dem på något gammalt tryck. Ta några träblock av olika former och lim eller mot-podge det siluettpapperade pappret på dem. Jag tycker att den gamla tidningsidén ger ett underbart element av Halloween chilliness. {Found on idigpinterest}.

Negativa Space Raven Silhouettes - För den konstnärliga läsaren är denna idé otroligt tilltalande i sin enkelhet och spookiness. Vi brukar se siluetter som svartvitt, men den här negativa eller omvänd silhuettidén blir vanliga sångfåglar i kusliga ravlar. Jag älskar penselsträckorna i den vita axeln av "ljus" i bakgrunden.

Orange-Framed Black & White Silhouettes - Om du har några gamla fula ramar, en burk apelsinfärg och en skrivare, kan du göra dessa fantastiska enkla Halloween silhuetter. Vad som gör dessa så festliga, för mig, är de pulserande orange ramarna (jag älskar personligen rundheten, även om vinklade ramar skulle se bra ut). {Hittade på arton25}.

Halloween Luminary Silhouettes - Det finns något om en Halloween-siluett som sätter sig mot ett blinkande ljus på natten som verkligen leder ut spöket. Skapa din egen hemsökta gångväg genom att klippa ut silhuetter i apelsinpåsar och placera sedan en batteridriven votive i väskan på natten. Ett enkelt DIY-projekt som kommer att glädja hela grannskapet. {Found on burtonavenue}.

Garn Spiderweb Silhouette - Dekorera din ytterdörr med en adorably skumma (är det något?) Halloween silhuett - spindelnätet! Med en målad ram och några garn kan du följa denna handledning för att skapa din egen spöklika spindelweb.

Spooky Plant-Haunting Bat Silhouettes - För ett bra Halloween centerpiece eller helt enkelt ett sätt att krydda ditt hem krukväxter, är dessa fladdermöss en rolig och enkel idé. Ta den blåa målarens tejp, spåra batsilhouetten på bandet och placera sedan klibbigt på en bit tråd. Måla tejpans ansikte svart och peka sedan in tråden i dina krukor. Bua!

Ghost Face Silhouettes - Visst är spöken tekniskt siluettlös, men om du tittar på saker på ett kreativt sätt är dessa enkla spökeansilhuetter geni. Klipp ut tre former som du kan förvandla till ett spökeans ansikte, och lima dem till något vitt papper. Ställ in detta, och du är bra att gå. (Kanske leksak med idén om vita ramar.)

Zombie gräsmatta Ornament Silhouettes - Inte för svaga i hjärtat eller för huset där svaga hjärtan barn vandrar, den här gården silhuettidén är en djurhållare. Hitta vilken silhuett som helst som du gillar och överför den till plywood. Klipp ut det, måla det svart, fäst baksidan för att leda och hålla fast i marken för det ultimata, spökiga gården. Bonus: Du kommer inte att ge ut mycket gott godis i år; barn kommer vara för rädda för att komma Trick-or-Treating!

Creeping Monster Silhouette - Sist men inte minst bland våra spöklika Halloween-silhuettidéer är det här krypande monsteret på toaletten. Med hjälp av enkel klibbig vinyl kan du skapa ditt eget krypande monster och se till att dina barn aldrig kommer att stanna kvar i badrummet längre än absolut nödvändigt! {Found on craftsunleashed}.