Hur man förskönar din plats med ett fönstervall

Hur man förskönar din plats med ett fönstervall
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du ett karmfönster i ditt hem, att du inte är helt säker på vad du ska göra med? Visst det gör att rummet känns större i det området, men hur kan du utnyttja utrymmet bättre? Bay fönster är en vacker funktion till bostäder, eftersom de tillåter mer ljus att hälla in, samtidigt som det ökar det användbara rummet. Bay fönster kan tjäna för att hålla fler möbler, eller lägga en estetiskt tilltalande atmosfär till ditt rum. Här är några sätt att få ut det mesta av ditt fönstret.

  • Lägg till möbler för att dra fördel av ljuset: Sittplatser placeras i fönstervinduer är en av fördelarna med fackfönster. Bay fönster är en unik arkitektonisk funktion som lägger visuellt intresse för rummet och funktionella möbler utrymme. Beroende på storleken och användningen av ditt rum, kommer ett matsalbord, sovrumsstolar eller vardagsrumssängbord att maximera användningen av ett karmfönster. Har du ett mörkt område på ditt badrum? Överväg att lägga till ett fack för ditt badkar att dra nytta av naturligt ljus.

  • Bygg ett fönsterplats: Om ditt fönstret ligger i ett rum som ett sovrum eller kök är ett fönsterdäte ett vackert sätt att lägga sittplatser och samordna matchande sittkuddar och kasta kuddar. Fönsterstolar kan också byggas med ett gångjärnslock som gör ett område för lagring nedan. Perfekt för lekplatser för leksaker, eller i gästrum för sängkläder och extra kuddar. Fönsterstolar gör också för bra läsningsområden och ställen att locka upp med en bra bok!

  • Utvid ditt utrymme visuellt: Ett otraditionellt fackfönster kan innebära ett trädgårdsfönster eller ett område där det glaserade fönstersektionen utförs utanför ditt hems yttre hud. Moderna arkitekturhem använder dessa områden för att expandera rummet visuellt och ge en känsla av ett "utomhus" sittområde medan du fortfarande är inne i ditt hem. På utsidan av ditt hem, överväga att lägga till plantor och landskapsplanering runt fönstret för att få den gröna och levande växtupplevelsen i ditt hem också.

  • Sömlös vy: Gillar du fönstret men tycker inte om de enskilda fönsterkanalerna som gör att den verkar segmenterad? I moderna bostäder kan även fönstervinduer monteras med skarvslitsar, där varje glasstycke stötar mot en annan och är förseglad med tätningsmedel vid lederna. Resultatet är ett oavbruten vyfönster som är rent och klart av visuella hinder.

Om du vill expandera ditt kvadratmeter i ditt rum, eller lägga till mer sittplatser och visuella överklaganden, kan ett fönstret vara perfekt. Medan fackfönster är enklare att installera vid tidpunkten för den första konstruktionen tillåts mindre fackfönster som passar ovanför köksfackytor för utställningsytor för växter och köksinredning. Medan dessa fackfönster inte sträcker sig till golvet, är de fortfarande ett bra sätt att lägga till ett funktionellt och vackert tillägg till ditt utrymme. Ta en titt på ditt hem och avgöra varifrån fönstret kan försköna ditt hem, eller utnyttja din befintliga, med en av ovanstående tips.

Freshome läsare har du ett karmfönster i ditt hem? Använder du det till sin fulla potential? Vi skulle gärna höra dina kommentarer.