Hur man ändrar ditt hems utseende utan att spendera en förmögenhet

Hur man ändrar ditt hems utseende utan att spendera en förmögenhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi känner alla en gång i taget behovet av en förändring i våra hem, men vi känner inte för att spendera för mycket pengar så vi söker efter mer prisvärda lösningar. Till exempel börjar vi flytta möblerna för att ändra atmosfären eller vi hänger en ny bild på väggen. Det finns många förändringar du kan göra utan att spendera mycket pengar på inredning och här är några av dem:

Få en ny lampa.

En lampa som visas på rätt plats kan verkligen förändra hur ett rum ser ut så det kan vara värt den lilla investeringen. Få en bordslampa som du gillar och lägg den i ditt nattduksbord, bord eller konsolbord eller få en golvlampa och använd den för att ge ditt läshörn och fräscht nytt utseende.

Nya lock för soffan och stolarna.

Om du blir uttråkad av hur din soffa och fåtöljer ser ut eller om du vill göra matsalen lite elegantare, är lösningen enkel: få några nya omslag och de kommer se helt annorlunda ut, även om de i grunden förblir de samma.

Häng några bilder på väggarna.

Väggkonst behöver inte vara dyrt och det finns många sätt att personifiera ditt hem med saker som ramade bilder eller handgjorda konstverk. Så hitta några bilder du gillar och få några enkla ramar.

Måla något coolt på väggarna.

Om du känner dig begåvad eller om du känner någon som faktiskt är, kan du ge dina väggar en riktigt cool makeover genom att måla något iögonfallande på dem. Beroende på vad du vill kan du hitta ditt eget tema och design. En liknande idé kan vara att täcka en av dina väggar med graffiti.

Maskeringstejp väggkonst.

Maskeringstejpen är väldigt billigt och den kan användas för alla möjliga intressanta projekt. Till exempel, gör några unika väggkonst. Du kan skapa intressanta former och använda olika färger för att få dem att sticka ut. {Found on craftifair}.

Spray måla stolarna.

MoreINSPIRATION
  • 15 Icke-fungerande eldstäder - arkitektoniska metaforer som förändrar atmosfären i våra hem
  • Hur kan du ändra ditt hem med bakgrundsbilder
  • 13 Lågkostnader inredningsdesigner för alla typer av bostäder

Om du har några av dessa stolar som är väldigt enkla, gjorda av trä och utan vadderade säten eller tyg, kan du enkelt ändra hur de ser ut med någon sprayfärg. Få sprayfärg i olika djärva färger och måla varje stol en annan nyans. {Found on inmyownstyle}.

Bygg din egen headboard.

För sovrummet kan en cool idé vara att skapa ditt eget huvudgavel. Det kan vara något roligt och unikt som ett huvudgavel som bara är målat på väggen, eller du kan göra en från en pall, en gammal dörr eller en rumsdelare. Du kan också använda en kombination av plywood, klädsel skum, en droppe tyg och silver nagel trim för att göra en headboard som ser ut så här.

Hitta nya sätt att lagra dina tillbehör.

En enkel och praktisk idé är att lagra dina smycken i vintage skålar du kanske har ljugit runt. Du kan också lagra dina sminkborstar i små vaser och faktiskt sätta de gamla sakerna till god användning.

Gör dina egna kuddar.

Ja, de söta små kuddarna du ser i butikerna ser super trevligt och underbart men de kostar också lite för mycket, så hur mycket sparar du pengar och gör dina egna kuddar. Det är verkligen enkelt, hitta väven du vill använda, med färg och mönster du föredrar och börja sy. Eller du kan få vanligt vitt tyg och dra ditt eget mönster med en sharpie.

Uppdatera ditt kök och badrumsmaskinvara.

Ett annat enkelt och billigt sätt att ändra utseendet på ditt hem är att uppdatera hårdvaran på ditt kök och badrumsskåp. Det är verkligen billigt och det är också något du enkelt kan göra själv utan professionell hjälp.