Hur man väljer rätt möbler för barnens rum

Hur man väljer rätt möbler för barnens rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dekorera och inreda barnens rum innebär mycket mer än att bara välja saker du tycker är söt eller rolig. Om bara det skulle vara så enkelt ... Föräldrar lär sig detta på det svåra sättet. Det skulle säkert hjälpa till att veta några grunder innan man startar hela projektet. Till exempel:

Möblerna måste vara rätt storlek för barnen. De måste kunna nå det och se det bekvämt. Detta innebär att man håller sig borta från hyllor monterade högt på väggen och på höga skåp.

Barnen behöver massor av förvaring för alla sina leksaker. De behöver inte något snyggt eller komplicerat. Faktum är ju enklare desto bättre. På detta sätt får barnen lära sig hur man organiseras och hur man sätter saker tillbaka där de hör hemma.

Det är också viktigt att lämna gott om tomt golvyta så att barnen kan leka och ha kul. Så fyll inte rummet med cubbies och skåp. Du kan hitta smarta sätt att spara utrymme som med en loftbädd som har massor av förvaring under. {Found on ikeahackers}.

Möblerna måste vara robusta, hållbara, funktionella och allt det men det måste också vara roligt. Till exempel kan våningssängarna inkludera en glid som skulle göra att få ut ur sängen på morgonen så mycket roligt.

Var alltid förberedd för sleepovers. Det innebär att ha en extra madrass eller säng där bara i fallet. Den Pogo trundle sängen du ser här har en mycket mångsidig design. Den undre delen av ramen kan användas som en lådan men den kan också rymma en madrass.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer de perfekta våningssängarna för dina barn
  • Barnbäddsängar från Mimondo
  • Möbler för moderna barnkammare och barnrum av Be

Lär dig roligt och låt inte läxor bli ett drag. Ett färgstarkt bord med söta klistermärken på den eller handmålade för att se ut så här plus några matchande stolar är precis vad du behöver.

Det är viktigt att personifiera rummet och få det att se ut som dina barns mest favoritdel av huset. Så du kan använda de färger som de gillar mest och dekorera väggarna med eget konstverk.

Barn gillar överraskningar så att de verkligen skulle njuta av att ha ett skåp eller bord med dolda förvaring inuti. Rubiks kubdesign är perfekt eftersom det också är roligt och färgstarkt.

Våningssängar är idealiska för barnrum. De är underbara rymdbesparare plus barnen gillar verkligen att använda stegen för att komma in och ut ur sängen.

Multifunktionella möbler är också ett riktigt bra alternativ. Till exempel kan detta enkla stycke förvandlas från en mysig liten krog till ett roligt fort.

Barn älskar att leka med krita och om du inte erbjuder dem något att klotter på, kommer de att sluta använda möblerna. Gör det lättare och måla antingen ett bord eller en vägg med tavlafärg.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: