Hur man dekorerar ett sovrum med vita väggar

Hur man dekorerar ett sovrum med vita väggar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vita väggar gör den perfekta bakgrunden till fantastisk dekorationsteknik och tillbehör. Vit är en härlig färg för sovrummets väggar. Det är enkelt och neutralt och gör rummet ser ljust och fridfullt ut. Dessutom är vit en mycket mångsidig färg som kan pararas med någon annan. Men var noga med att titta på vita väggar som står ut i detalj och inte något som behöver döljas.

Vita väggar med svarta accenter.

Även genom kontrasten är mycket kraftfull, är båda färgerna enkla och de gör ett bra par. Du kan välja att spela med dessa två färger på många olika sätt. Till exempel fyll dina vita hyllor med svarta föremål eller använd svarta dekaler.

Grafiska element.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar ett sovrum med svarta väggar
  • Hur man dekorerar ett sovrum med gråa väggar
  • Hur man dekorerar ett sovrum med röda väggar

Med tanke på enkelheten och mångsidigheten hos vita väggar kan du tänka på dem som den perfekta tomma duken för att visa fram dina fantastiska grafiska detaljer, såsom väggdekorationer, sängkläder eller ett roligt sätt att visa ledningen på din lampa.

Låt utomhus i.

En smart strategi är att hålla sovrummet enkelt och neutralt. De vita väggarna kan kompletteras med en svart sängram och några enkla inramade bilder. Öppna rummet till utsikten och låt dem bli en visuell del av rummets inredning.

Neutral och balanserad.

Ge sovrummet ett lugnt och lugnt utseende. Försök inte gömma de vita väggarna bakom färgglada konstverk eller dekorationer. Omsmycka deras minimalism. Använd subtila färger som ljusgrå och varma texturer hela tiden.

Gör mattan brännpunkten.

I ett rum med vita väggar kan du göra golvet eller taket i fokus. Sovrummet kan till exempel ha en iögonfallande matta med en slående design eller ett mönster.

Balansera accentfärgerna.

Du kan välja att dekorera rummet med några accentfärger men försök att vara harmonisk. Om du använder varma nyanser, balansera dem med kalla färger. Korallkuddarna är jordade av de gröna och gråa elementen i rummet.