Living room makeover om 3 månader

Living room makeover om 3 månader
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla når en punkt i sitt liv när samma gamla hem de bor i verkar lite för gammalt och tråkigt. Det är då du kan antingen flytta ut eller starta en makeover. Vanligtvis är en makeover billigare och mindre störande. Låt oss ta en titt på det här vardagsrummet som nyligen fått en makeover och har nu en ljusare look.

Rummet var omdesignat av Alison Royer som i grund och botten förändrade nästan allting men lyckades ändå komma med en liknande design med uppenbara förbättringar. Den största förändringen var färgförändringen. De mörka taken har förvandlats till ljusa element som hjälper till att skapa ett friskt nytt utseende. Och för att skapa kontinuitet och enhetlighet har samma färg från takbalkarna också använts för fönsterkarmarna och har även replikerats i några dekorativa föremål som kuddar och möbler.

MoreINSPIRATION
  • Spektakulärt familjerum makeover: från mörkt till ljus på 2 månader
  • Vardagsrummet hörn
  • Chic och ljust vardagsrum makeover

Det nya vardagsrummet är en kombination av traditionella och moderna element som fredligt sameksisterar. De nya färgerna är en del av en neutral palett. Väggarna har målats vit medan möblerna har toner av brunt, beige och kombinationer av dessa två. Det nya utseendet är elegant och friskt och det uppnåddes om tre månader. Detta är bara ett exempel som visar hur du kan förvandla ditt gamla rum till allt du vill ha. Du kan stämma detta som inspiration. {Foundon designsponge}