Svart Keramisk Blomstervase

Svart Keramisk Blomstervase
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett rum är vackert om det är rent och det har fina möbler och har också alla saker i det i harmoni, matchande varandra och hela bilden. Men ibland, även om du inte är inredningsarkitekt, men bara personen som bor där, om du har en uppfattning om hur man lägger lite charm i ett rum eller ett hus, kan du göra det enkelt. Jag pratar om de små saker som gör skillnaden som en vas med blommor på bordet, en liten målning på väggen eller ett fint arrangemang på möblerna. De visar din personliga touch och stil och gör ett rum ser bättre ut med minimal ansträngning.

Jag älskar personligen att se blommor i ett hem och se till att jag åtminstone har ett litet gäng i matsalen varje vecka. Det behöver inte vara en stor, imponerande bukett, men jag tror faktiskt det motsatta är bättre: den bästa effekten kommer att ges av en liten massa blommor, speciellt om den placeras i en liten svart keramisk vas. Dessa keramiska vaser går med någon form av inredning och är inte alls pretentiösa, så du kan använda dem i ett modernt hem, men också på ett hotell, i ett traditionellt hus och även på verandan.

Jag föredrar att vasen ska vara väldigt enkel, bara svart, utan prydnader och färgglada mönster eftersom det här sättet är allt ditt fokus kommer att vara på blommorna, inte vasen och det här är dess huvudsakliga syfte. Även den svarta går med någon form av väggfärg, möbel typ eller färg eller färg och form av blommor. Så enkelt är bättre. Här är några idéer för dig och här är några användbara webbplatser där du kan köpa dessa artiklar online: Bakati, Aba Flowers, Price Inspector, Best American Arts och Toronto Flower.

MoreINSPIRATION
  • Philippe Starck Fröken Flower Power Vase för Kartell
  • Välja rätt blomma vas för din inredning
  • Enkla blomsterarrangemang för att dekorera ditt hem