Ursprunglig perukvas av Tania da Cruz

Ursprunglig perukvas av Tania da Cruz
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Precis när du trodde att du har sett allt när det gäller blomsterarrangemang, kommer Tania da Cruz med en ny och mycket intressant idé. Hon skapade en mycket ovanlig vas som har en okonventionell design. Vasen är formad som ett mänskligt ... huvud. Tanken är att du kommer att ge vatten som kommer att lagras inuti och plantorna kommer att kunna komma ut genom helorna och se ut som en peruk.

Det är inte en dålig idé. Det är faktiskt roligt och roligt att göra den här typen av arrangemang. Du kan verkligen använda din fantasi och kreativitet för denna aktivitet. Men jag kan inte ignorera det faktum att det fortfarande är lite obehagligt. Tänk dig att någon går på gatan och ser dessa huvuden utan att en kropp bara står där som om de har blivit halshuggade. Visst, de ser snygga ut med alla dessa blommor, men fortfarande lite skumma.

MoreINSPIRATION
  • Curvy Chrysanthemum Vaas
  • Outline Vase från mocka
  • Bouquet Flower Vase av Philippi Design

Vasen är en keramisk struktur som har ett avtagbart fack för vatten. Den kan användas både inomhus och utomhus för att skapa en original inredning. Den mest intressanta aspekten om den här delen är att det låter dig skapa ett gränslöst antal dekorationer med din kreativitet. Det är definitivt ett stycke som kommer att ge ett leende på ansikten av dem som ser det. Det gör blommadekorationer mycket roligare och det uppmuntrar människor att föra lite av naturen i sina hem.