10 färgglada kuponger som hjälper dig att vara djärv

10 färgglada kuponger som hjälper dig att vara djärv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du har hört rådet. Gå för en säker färg. Brun eller marinblå eller grädde, något som kommer att matcha. Men du älskar fortfarande den bilden av den ljusgula soffan i det vardagsrummet. Så frågan är, varför inte gå för det du älskar? Ljust färgade soffor ser allvarligt på trenden just nu och det är osannolikt att de ska gå någonstans när som helst snart. En sådan stor möbel lovar att få stor inverkan på ditt vardagsrum, särskilt när det är gult. Ta en titt på dessa 10 färgstarka soffor som hjälper till att röra upp lite djärvhet för att bli ljus.

Eftersom jag nämnde gul är det här vi ska börja. Skulle det inte vara det trevligaste i världen att tillbringa en solig eftermiddag på den här soliga gula soffan? Du kommer inte kunna hjälpa men att le. Eftersom gult är en varm färg kommer det att gå perfekt med ditt trä och guld accenter. Koppla det med brunt, grädde och pastellblå. (via Domaine)

Ljusrosa? Varför inte! Oavsett om du hittar en antik soffa i denna poppande nyans eller har en av dina återpåsar, är det ett bra sätt att få en seriös touch av girly-ness till en bachelorette pad. Plus, rosa är en färg som kommer att fungera med trägolv eller matta. Koppla det med rött, rosa rosa och solbränna. (via lägenhetsterapi)

Den här härliga soffan får dig att känna något annat än blått. En cool men ljus färg blir den perfekta nyansen för ett elegant men familjevänligt vardagsrum och gör det bästa stället för att läsa böcker som en familj. Koppla det med flottan, smaragdgrön och grädde.

Du måste bara älska apelsin, speciellt om du ska ha ett bohemiskt eller mitt århundrade stilat hem. Bränd fungerar bäst och går bra med några blandade träbordssidor. Om du väljer en soffa som den här kommer du ha en lätt tid om du någonsin bestämmer dig för att återhämta det eftersom det är så lite tyg. Koppla den med grå, brun och gul. (via Urban Outfitters)

MoreINSPIRATION
  • Vilken färg ska jag måla mitt vardagsrum?
  • Dekorera ett modernt vardagsrum med färgglada tillbehör
  • Couches som POP i de mest traditionella utrymmena!

Har du någonsin tänkt på att spendera en söndagsmiddag som lounger på en smaragdgrön sammet soffa? Detta vardagsrum gör det till din nya dagdröm. Smaragdgrön är en stor kompromissfärg för paret som blandar hushållen. Koppla det med grädde, svart och ljusblå.

Röd är en så passionerad färg och ett djärvt alternativ för en soffa. Lita på mig när jag säger att ditt vardagsrum blir alla fotografer dröm. Inte bara kommer din soffa vara platsen för kaffe och konversation, det blir en viloplats för bröllopsklänningar och babybyxor. Koppla det med pastellblå, dammigt rosa och blekgult. (via de Gournay)

Lila kan verka som en okonventionell färg för en soffa, men det gör valet desto bättre. Gäster kommer att älska popen överraskning och du kommer noga att bli frågad om det är en familj arv. Du bestämmer vad du ska berätta för dem. Koppla det med lavendel, grädde och turkos. (via decoholic)

Vem säger pastell kan inte vara en ljus färg också? När allt kommer omkring ser du inte ofta en ljusrosa soffa. Det kommer definitivt att ge ditt vardagsrum den feminina, chica, Audrey Hepburn vibes som varje tjej vill ha. Lägg bara till några guld accenter och du är på väg. Koppla det med rött, smaragdgrönt och metall. (via Lonny)

När du trodde blå, tänkte du antagligen inte på turkos. Denna ljusa nyans är en så kul färg och när du har en soffa i det, kommer du att vara mer än glad över att spruta den hela resten av din dekoration. Koppla det med lila, grått och svart. (via lägenhetsterapi)

Du kanske tänker "Vi gjorde den här redan" men det har vi inte. Denna soffa är fuchsia som är en blandning av lila och rosa. Fuchsia är en underbar färg som matchar nästan alla stilar du har pågått i ditt vardagsrum. Allvarligt. Modern, vintage, bohemisk, familjevänlig, fuchsia har varorna. Koppla den med orange, svart, gul, blå ... eller andra färger du gillar. (via Bare Room)