10 DIY Yardstick Recycling Ideas

10 DIY Yardstick Recycling Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett originellt och unikt interiör definieras inte bara av de bitar som används för att göra det utan också av möjligheten att hitta nya sätt att inkludera dem i inredningen och sätt att återuppta alla slags föremål. Det är viktigt att vara kreativ och att tänka utanför lådan. Du kan återanvända och återvinna nästan vad som helst. Idag kommer vi att fokusera på måttstocken. Tydligen är det väldefinierat objekt med en viss användning men det betyder inte att det inte kan användas för något annat. Här är några exempel som visar det.

Om du har några gamla förvaringslådor som inte exakt är i sin bästa form, kan du bara demontera dem, behåll de användbara delarna och byt ut resten med stämplar. Det är enkelt och det är kreativt. Allt du behöver för detta projekt är några fläckar, träskruvar och lite färg. Färgen är fiende botten av kassen. Du kan också lägga till eller ersätta handtagen. {Found on meridianroad}.

Du kan också använda gamla klistermärken för ett annat liknande projekt. Det här är en serveringsfack och, som du kan se, består botten av yardstick-portioner. De har limts i botten av facket och brukade skapa ett uppenbart slumpmässigt mönster. Det är en annan enkel men ändå kreativ och användbar metod för att återuppliva mål.

En gammal målesticka kan också användas för att skapa en hängare. Det är ett extremt enkelt projekt och allt du behöver göra är att räkna ut de dimensioner du vill ha hängaren, klippa måtten och fäst några krokar på den. Lägg sedan till hårdvaran så att du kan montera den på väggen eller, om du vill, fästa den på insidan av ett skåp. {Found on houzz}.

Detta projekt kräver lite mer tid och mer resurser än de föregående. Det är en måleställebuffé med framsidan täckt med gamla klistermärken. Så om du har ett skåp som är strukturellt starkt och fortfarande användbart men som saknar charmen när det gäller utseende, kan du ge det en smink och du kan använda detta exempel som inspiration. {Found on cornerhouseblog}.

MoreINSPIRATION
  • 7 Pallstativdesign idéer, bra för återanvändning och återvinning
  • 19 Easy DIY Coat Rack Design Ideas
  • Mer kreativa pallåtervinningsideer

Du kan också använda stämplar för att skapa en original och intressant backplatta för köksbänkarna. Först gör mätningarna och skär yardpinnarna i storlek och skär sedan en bit kartong längden på skåpen. Se till att höjden är den på fyra mått. Limma sedan måtten på pappen och sanda dem. Lägg några förseglar försegling och fäst dem på väggen. {Found on ashleyannphotography}.

Om du inte är så stor på denna typ av projekt kan du prova något enklare och mindre. Till exempel kan du göra en målstavslåda. Skär dem i 15 "-stycken för sidan och 5" -bitarna för de mindre delarna. Lim sidorna och använd naglar för att hålla dem säkra. Lim och spik sedan botten och kom upp med en idé för toppen. {Hitta på plats}.

Det är mycket vanligt att människor har gamla möbler i huset eller i garaget. Om du har en gammal stol eller pall som fortfarande ser stark och hållbar ut, men inte ser så fin ut på utsidan, kanske du kan ge den en smink. Du kan skapa ett nytt säte och du kan använda stämplar för att göra det. Resultatet kommer att vara ett unikt vintageartel. {Found onellenscreativepassage}.

Hittills har vi bara presenterat makeoverprojekt och en enkel design för en förvaringslåda. Vi har nu gått vidare till projekt som involverar dekorativa bitar. Till exempel kan du använda några gamla klistermärken för att skapa en härlig starburstspegel. Du behöver en handsaw, 22 stavar, en rund spegel och trälim. Klipp ut stavarna i de längder du vill ha och fäst dem i spegeln. {Found on bhg}.

Du kan också använda en målestick för att göra en fin smyckespinnhylla. Det är ett projekt som tar mindre än en timme att slutföra. Du behöver en hammare, en målesticka, en liten spik och kopphakar eller ögonhakar. Gör hål i träet så att det blir lättare att skruva i krokarna. Använd sedan skruvar för att fästa den på väggen när den är klar. {Finns på plats}.

En liknande idé skulle vara att göra en kappstång. Du skulle behöva mer än en måttstock. Du behöver också en bit av trä för att klistra in målstickan. Stänk basen och målesticket efter att du limmade dem ihop och lägg sedan till några krokar. Fäst hyllan på väggen och du är klar. Du kan också fästa den på en skåpdörr. {Found on boveebird}.