Hur man gör en pappershanddukshållare som matchar ditt kök

Hur man gör en pappershanddukshållare som matchar ditt kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köket bör vara en förlängning av den person som använder den och för att få det att känna sig så bekvämt och så användarvänligt som möjligt krävs några anpassningsarbeten. Det finns många DIY-projekt för köket att välja mellan. Låt oss säga att du behöver en pappershanddukshållare. Det är definitivt något du kan göra med dig själv. Och bara för att visa dig hur många olika alternativ det finns, har vi lagt en topp 10 med den enklaste och snyggaste vi kunde hitta.

Det finns denna super enkla DIY pappershanddukshållare som vi visade för ett tag sedan. Allt du behöver för projektet är en stor, rund träbas, en rund dowel, en borr och lite starkt lim. Du kan göra basen själv ur trä eller du kan hitta något du kan använda för den här delen. Först måste du borra ett hål i mitten av basen. Sänka sedan ner det för att göra det smidigt och sätt in hålen i hålet. Säkra det med lim. Det är ganska mycket hela projektet. Du kan lägga till din egen vridning mot designen genom att måla eller dekorera hållaren men du vill.

Du vill att din nya pappershanddukshållare ska vara robust och stabil, så en bra idé kan vara att använda betong för basen. Övriga material som behövs för den design som finns på Annamarialarson inkluderar en trädoll, lite tejp, en behållare som kan användas som form, lövblad och en borr. Skär diken till önskad längd och blanda sedan din betong och häll den i behållaren. Sätt in tappen i mitten och låt betongen torka. Du kan sedan ta bort dowel och använd tejp och guldblad för att dekorera toppdelen. Lägg sedan bara in det igen. Faktum är att om du inte behöver den vara flyttbar, lämna den bara efter betonguppsättningarna.

Du hittar ett liknande projekt på Poppytalk. Den här gången är dock basen av trä i stället för betong. Här är det du behöver för det här projektet: en 1'-trägolv, en rund träplatta, en 1'-kopparändkapsel, en limpistol och mässfärgad färgfärg. Först mäta dowel och bestäm hur länge du vill att den ska vara. Skär sedan det till önskad storlek. Använd limpistolen för att klistra fast tappen på träplåten som kommer att fungera som en bas. Måla ändkåpan och placera den på toppen av handtaget.

En ganska annorlunda och ovanlig idé erbjuds på Burlapandblue. Förslaget här är att använda en ökenplats som en bas för pappershanddukshållaren. Du behöver också en 1 '' # 6 skruv, en # 6 plattbricka, en dekorativ knopp och en dowel. Efter det att du har klippt hylsan borrar du ett hål i mitten av plattan. Borra sedan ett hål i ena änden av hylsan. Skruva fast skruven och brickan till hylsan och fäst den på plattan. Skruva sedan vredet i andra änden.

Vad sägs om en pappershanddukshållare med lite industriell överklagande? Du kan kolla in handledningen på Squirrellyminds för att ta reda på allt om det. Projektet är ganska enkelt faktiskt. Du behöver ett kopparrör, en manlig kopparbåge, en kopparlock, en reducerare, en tråd till röradapter, en kvinnlig till en kvinnlig armbåge och en galvaniserad golvfläns. Du behöver också 4 skruvar, stålull och lim. Alla instruktioner du behöver beskrivs i hela handledningen.

MoreINSPIRATION
  • DIY pappershanddukshållare
  • DIY Under Skåp Hängande Koppar Pappershanddukshållare
  • Kanin & Carrot Handdukhållare

Vi hittade också en handledning för en industriell pappershanddukhållare på Nelliebellie. För den här behöver du en träskiva, två galvaniserade rör, två galvaniserade golvflänsar och en galvaniserad tee. Förbered brädet och måla det, fläck det eller dekorera det men du vill. Montera sedan golvflänsarna på brädet med skruvar. Skruva rören in i flänsarna och lägg till tee. Du kan också lägga till kepsar om du vill. Detta är en utmärkt design för en liten städstation.

Fortsätt med samma anteckning, låt oss också ta en titt på koppar- och träpappershanddukhållaren som finns på Almostmakesperfect. För att göra en precis som den behöver du en bit av trä, ett kopparrör, en kopparlock, starkt lim, en borr, en såg och träfläck eller färg. Skär brädet och ge den vilken form du vill ha. Markera sedan centrum och borra ett hål där. Sätt i kopparröret (efter att du har kontrollerat att den har rätt längd) och limma den på plats. Sätt på locket också. Du kan fläcka eller måla träbasen för att anpassa projektet lite mer.

Kanske en rustik design skulle passa ditt kök mer. Kolla in den idé som erbjuds på Knickoftime för lite inspiration. Du kan i grunden göra något liknande av något återvunnet trä eller några träskivor och ett brödbräda. Du kan använda stenciler för att anpassa varje sida eller skriva något på pappershanddukshållaren. Förresten kommer den att fördubblas som en förvaringsbehållare för köksredskap och andra saker.

Projektet som presenteras på Lovelyetc visar dig hur man gör en elegant pappershandduk äldre och som en bonus hur man återanpassar vintageglober i vackra dekorationer. Så här är hur allting går: När du tar bort jordklotet och använder dem för ditt andra projekt, kan du enkelt vrida den tomma stativet i en pappershanddukshållare. Du behöver inte ens ändra något. Naturligtvis skulle stativet vara stort nog för att hålla en rulle pappershanddukar.

Det är självklart lättare att bara köpa en pappershanddukshållare. Men de brukar inte ha rätt färg för ditt kök, så om du inte gillar det vanliga utseendet måste du göra något åt ​​det.Det är verkligen enkelt faktiskt. Du kan bara spraya färg det. Så hitta din favoritfärg och börja måla. Denna underbart enkla idé kommer från Jaderbomb.

Men vad händer om du hellre inte slösar bort dyrbart diskutrymme med saker som pappershanddukar? Tja, det finns en enkel lösning i det här fallet. Du kan bara göra en väggmonterad en. Dessa är ännu enklare att göra än de som hittills beskrivits. Du kan bara använda en sträng av träpärlor och en spik. Ta en titt på den design som vi hittade på Idainteriorlifestyle för att se hur det skulle se ut.

Det finns också möjlighet att göra en rörhållare som du kan montera på sidan av en av dina köksskåp. Det skulle se ut som den på dess bitar och bitar. Hållaren är ganska lätt att göra och du kan använda vilken typ av rör du vill ha. Du kan till och med måla dem om du vill eller lämnar dem så om du föredrar det råa industriella utseendet.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: