Härligt glasfasadhus med en solid stil

Härligt glasfasadhus med en solid stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

'Casa G residence' är designad av Gudmundur Jonsson Architect. Bostadsdesignen är inspirerad av utomhuslandskapet. Den har en massiv trävägg som ser ut att huset kunde fånga interplanetiska konversationer. Bostaden är designad i fast modern stil. Träväggen har bara ett fönster, på bottenvåningen, som låter solljuset gå in i stället. Brun färgkombination omvandlar platsen till en varm, medan lamporna lyser överallt på grund av de stora fönstren.

Bostaden är byggd mitt i ingenstans, vilket ger en stark stat. Omgivningarna är fantastiska bara fantastiska. Du bör ta dig tid att ta en promenad eller klättra i de närliggande bergen.

MoreINSPIRATION
  • Härligt hus på Mallorca av FLEXO Arquitectura
  • Glasfasadhuset i Muñopepe, Spanien
  • Husdesign med glasförlängningar - Njut av naturen från bekvämligheten av ditt hem

Huset har två våningar, bottenvåningen och övervåningen. Bottenvåningen har ett vardagsrum där du kan chatta med dina företagskamrater. Möblerna ligger mycket nära fönstren som gör läsningen trevligare. På bottenvåningen har vi också ett piano, i den stora svarta icke-färgen, som delar hans ljud överallt. Anslutningen mellan bottenvåningen och övervåningen är gjord av en trappa som bara är rätt för platsen med glas på båda sidor. Övre våningen har en stor glas balkong, där på eftermiddagen kan du njuta av en avkopplande cocktail och chatta med dina älskade vänner.