Minimalistisk vägghängning - Mässing och trä

Minimalistisk vägghängning - Mässing och trä
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ofta är den vackraste konsten tillverkade av enkla eller vardagliga föremål, och jag tror det är det som gör dessa mässings- och träväggar så speciella. De är gjorda av en handfull enkla material och deras smarta design lägger till textur, geometri och visuellt intresse för galleriet eller ett visuellt tyst hörn.

material:

  • En 6 "guldmetallvinkel
  • Två 3 "guldmetallband
  • Sex 3/4 "oavslutade träpärlor
  • Vaxad sträng i färg svart (används vanligtvis i läderhantverk)
  • Sax
  • Två 1/4 "guldhoppringar (används vanligtvis i smyckentillverkning)
  • Maskeringstejp

1. Överlappa en av de lilla guldklingorna till den stora guldkanten så de överlappar ca 1/2 "och banda de två korgen tillsammans med maskeringstejpen vid korsningarna. Maskbandet kommer inte att vara vackert, men det är nödvändigt att hålla hopsarna på plats medan du binder dem ihop. Kom ihåg att bandet bara är tillfälligt!

2. Tie den vaxade gängan på den mindre guldbandet. Dubbla knut på plats. Klipp en 20 "bit av vaxad tråd från spolen.

3. I grund och botten ska vi arbeta från botten av väggen som hänger upp till toppen, så börja med att springa den vaxade tråden rakt upp för att linda runt botten av den stora böjningen. Fortsätt sedan vidare till toppen av den lilla bunten och linda om en gång. Dra lärd.

MoreINSPIRATION
  • Grundläggande DIY Loom och Woven Wall Hängning
  • En bedårande regndroppsvägg hängande
  • Gör en naturinspirerad vägg hängande för ditt sovrum

4. Slå sedan en hoppa ring på den vaxade tråden ca 1-1 / 4 "ovanför den övre delen av den lilla rören. Dubbla knutar. Det här är vad träpärlorna vilar på.

5. Skjut 5 träpärlor på den vaxade gängan.

6. Lossa av träpärlorna genom att koppla en annan hoppa ring på toppen.

7. Tape den andra lilla bunten på toppen av den stora bögen på samma sätt som i steg 1.

8. Fortsätt arbeta dig till toppen av hovlarna med vaxsträngen genom att linda den runt botten av den lilla hängan, följt av toppen av den stora hängen och binda sedan den vaxade strängen till toppen av den lilla hängen .

9. Mät ca 15 tum av vaxad sträng (ovanför där du bara bundet din sista knut på den lilla böjden) och vik den vaxade strängen tillbaka på sig själv. Skjut den sista träpärlan på slingan och dubbelklicka sedan den vaxade strängen runt träpärlan. Trim den övre vaxade strängen.

10. Trimma den vaxade strängen på botten av hängningen också. Ta försiktigt bort maskeringstejpen från metallhålen och häng den!