Målad Amaryllis Smörrätt

Målad Amaryllis Smörrätt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kylskåpet är verkligen användbart, eftersom det håller produkterna i våra hem fräscha och bra att äta under lång tid. Här kan du lagra frukt och grönsaker, kött och lagad mat, allt du behöver och vill ha. Men ibland, när det finns många saker med olika luktar och smaker som lagras bredvid varandra, kan de byta lukt och smak och du kommer bli förvånad över att hitta din mjölksmak som kål.

Det händer för att luften sitter i cirkulerar och vissa föremål som mjölk och smör absorberar lukten runt dem. Därför är det en bra idé att alltid hålla smöret lagrat i en sluten behållare. Och jag tror det här Målad Amaryllis Smörrätt är perfekt.

MoreINSPIRATION
  • Gardaskål
  • Porslinskål
  • Emile Henry Shell Dish

Med denna maträtt får du lätt tillgång till smöret och när du lyfter locket kan du ha så mycket eller lite smör som du vill. Samtidigt skyddar locket mot oönskade influenser från andra föremål i kylskåpet. Det är säkert och mycket praktiskt och det ser också bra ut. Skålen är gjord av keramik och handmålade med fina och röda amaryllisblommor. Objektet är säkert att rengöra i diskmaskinen och du kan även använda det i mikrovågsugnen utan att behöva några problem. Du kan köpa den nu för € 16,00 från Anthropologie.