Retro enkla stolar från Times of Yore

Retro enkla stolar från Times of Yore
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Retro design fanatikerna för heminredning är till för en behandling här på homedit när vi precis slutat prata om DS32 lounge stolar och nu har vi en uppsättning av två läder lounge stolar av Percival Lafer, Brasilien, som var färdiga på 1960-talet. I det här fallet har läderet en fin patina och ett litet slitage på framsidan vilket gör att dessa stolar ser allt snyggare ut. Stolen på denna stolssats har skurits ur rosenträ och trots tiden har produkten fortfarande i mycket gott skick.

Vintage- eller retromöbler är lite svårare att hitta, särskilt nu när alla letar efter moderna eller samtida bitar. Men det finns fortfarande några väldigt vackra exempel på retroartiklar. Jag är inte en fan av denna stil så jag kan inte ge många detaljer om det här objektet. Allt jag kan säga är att det är relativt enkelt stol med träben och läderkudde. Det ser ganska bekvämt ut. Personligen gillar jag inte den här stolen, men som jag redan har sagt är jag inte en fan av denna stil. Så jag lämnar det här till dig, för att bestämma om du gillar den här delen eller inte.

Som du kan se är det en uppsättning av två stolar, så de bör köpas tillsammans. Det skulle göra ett fint tillägg till ett hem som delar samma stil. Jag har något liknande hemma, också en uppsättning av två fåtöljer, även retro, och jag kan inte vänta med att ersätta dem.