Shadesegel Formar utomhus med deras arkitektoniska elegans

Shadesegel Formar utomhus med deras arkitektoniska elegans
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Skuggseglar växer i popularitet på dagen och de har börjat byta ut paraplyer och baldakiner som vi alla har använt oss av. Nu är det dags att utforska nya mönster och möjligheter. Skuggsegel är känd för sina futuristiska och arkitektoniska former. De är gjorda av polypropen nät med hög densitet, de är återvinningsbara och de är fantastiska på blockerar 90-95% av UV-strålens.

Abrivoile är a skugga segel designad att användas är stora utomhusutrymmen. Den har en minimalistisk design och kan fästas på både ramspolar och väggar eller andra befintliga strukturer, vilket gör denna bit väldigt mångsidig och flexibel.

Minimalistisk och elegant, detta skugga segel funktioner en expoxipulverbelagd aluminiumram och komponenter av rostfritt stål. En integrerad motor kan du spänna och säkra seglet i vilken position som helst och det kommer att förbli så. Du kan personifiera denna del med ditt val av tillbehör och finish.

en skugga segel kallad Ingenua designad av Pieter Willemyns är det perfekta tillbehöret till bakgårdar, uteplatser och terrasser. Den flexibla design- och glidmekanismen gör att du kan anpassa seglet till miljön och solens läge.

MoreINSPIRATION
  • Spinnaker stol tillverkad av återvunna båt segel
  • Coola paraplyer som skuggar dig från den heta sommar solen i stil
  • Vattenfall vävt träskugga

Triangelformade seglar gör ett skulpturellt uttalande samtidigt som de blockerar de skadliga UV-strålarna. Med formen kan du antingen använda en individuell nyans eller skikt två eller flera för att skapa en anpassad design med en mer dramatisk utseende som den här.

Ett annat vackert exempel på en triangelformad skugga segel över denna underbara lilla gård. Den ser snygg och elegant ut samtidigt som den är mycket funktionell. Det ger tillräckligt med nyans för matsalen och det kompletterar hela inredningen vackert.

Skuggseglar tillverkas vanligen av andningsvägar, stickat tyg som inte rinner eller slitnar. Den här har också grommans hörn och snarklinjer som gör installationen enkelt och snabbt. Den finns i en mängd olika färger och är det perfekta tillbehöret för utomhus sommarpartier eller för att koppla av i skuggan. Tillgänglig för $ 39.

Denna enkla vita skugg segel är perfekt för sommarstugor och strandhus. Färgen och designen ger det ett blåsigt utseende. Komplettera den med rätt accentdetaljer och du får en drömmande inredning. Gruset och den målade trädsloggen är perfekt i denna inställning.

Designa en avslappnad sittgrupp i din trädgård eller i trädgården, omgiven av träd och vegetation och få en nyckelsegling som hjälper dig att kombinera allt i en elegant, elegant och elegant design. Vit är en vanlig färg eftersom den har en lugnande och kylande effekt. {Found on welliesandvogue}.

av Renovation Design Group

Överväg layering två eller flera skugg segel i olika höjder och vinklar. Du kan välja olika färger för att skapa visuella kontraster mellan dem som i det här fallet. De två nyanserna matchar också resten av inredningen och färgen på ytterväggarna.

Avvisa inte triangulär nyckelsegel bara än helt enkelt på grund av sin form. Även om rektangulära segel kan täcka ett större område, kan dessa bara vara det du behöver för att skugga ett utomhus-loungebar och för att bibehålla utrymmet snyggt.

av Kathleen Shaeffer

Hantera ditt solförhållande mot skugga för att passa dina behov med en av dessa flexibla och lätta att installera skugg segel. De kan justeras beroende på solens läge och miljön de placeras i.