Stilfullt hem nära Moskva Flaunts Round Architecture

Stilfullt hem nära Moskva Flaunts Round Architecture
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

SL Project föreställde ett hem som visar rund arkitektur i närheten av Moskva som gör att du tittar noga på alla detaljer. Och det beror på att den noggrant utvalda samlingen av detaljer gör det möjligt för ett drömmande hem i Ryssland. Arkitekturstudioen utformade detta moderna enfamiljshus med en öppen layout i åtanke. Detta skapar en stark koppling till den välskötta trädgården och uppmuntrar invånarna att leva ett inomhus-utomhusliv. Naturligt ljus styrs inuti via fönster från golv till tak. Observera de böjda fönstren som gör att arkitekturen ser ut som ett futuristiskt förhållningssätt att leva en modern livsstil.

Arkitekterna Alexey Nikolashin och Ekaterina Emelyanova av SL-projektet är de som föreställde sig detta hem som en egendom av underverk med rund arkitektur. De drömde aldrig att det skulle bli en inspirationspunkt för dem som älskar modern arkitektur.

Tunna, mörka ramar på fönstren kontrasterar den vita fasaden. Olika storlek windows hjälper ljusflödet naturligt inuti och lyser upp varje utrymme. Användningen av glas hela håller en öppen layout och driver ljus djupt inuti hemmet. Arkitekturkurvor och ett spel med öppen / sluten hjälp definierar en unik design. Den minimalistiska inredningen gjorde det möjligt för designers att fokusera på detaljer som utgör en bekväm atmosfär. Ljus och välkomnande, den öppna planlösningen strömmar från ett utrymme till nästa. Integrerad med utomhus, inuti utrymmena presenterar poppar av ljusa färger som uppmuntrar atmosfären. Ljusa färgtoner är inställda på en vit bakgrund, vilket gör att allt ser rent och välkomnande ut.

Fotografier av Ilya Ivanov visar hur det här huset var tänkt att uppfylla alla behov. Från det dubbla höjds vardagsrummet till jacuzzin och lekrummet har detta hus allt. Trä, sten och glas möts i en modern arkitekturutformning. Hur hittar du detta imponerande stora hem med rund arkitektur?