Den lyxiga Cunucu Arubiano Eco Lodge

Den lyxiga Cunucu Arubiano Eco Lodge
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är ännu en lyxig semester plats att lägga till i din lista. Den här kallas Cunucu Arubiano Eco Lodge och ligger i Santa Lucia-regionen i Aruba. Det är en chic Eco Lodge som ligger i ett lugnt område som erbjuder privatliv och fred tillsammans med hemkomfort och imponerande utsikt.

Anläggningen består av tre fristående lyxvillor med ett sovrum, vilket inte är så imponerande i storlek men kompenserar med den fördel som platsen och inredningen erbjuder. Det är en mycket avkopplande semesterort och omgiven av natur vilket gör det ännu mer lockande. Det ligger mindre än 10 miles från flygplatsen. Det är också relativt nära de finaste restaurangerna på ön | (bara 10 minuters bilresa) och från närmaste strand (två minuter).

MoreINSPIRATION
  • Stilfulla och mysiga, El Lodge Ski & Spa välkomnar sina gäster till backarna
  • Den drömmande Ngorongoro Crater Lodge med utsikt över en fantastisk reserv
  • Imponerende Lodge Frisörsalong av antagandet Design Office

Denna utväg utgör en särskilt charmig semester reträtt och ett utmärkt stopp för resenärer. Varje villa återspeglar arkitektoniska influenser av de gamla Aruban och holländska stilar av tidiga 1800-talets familjehem. Atmosfären där är mycket inbjudande och trevlig. Villorna inkluderar moderna bekvämligheter, som plattskärms-TV, luftkonditionering och gratis Wi-Fi.

Dessutom har varje villa en egen privat uteplats och stora fönster som fångar de fascinerande vyerna. Att besöka denna unika utväg skulle vara ett riktigt äventyr. Det skulle ge dig möjlighet att koppla av och tillbringa stunder på en mycket vacker plats samtidigt som man upplever kulturen och de unika traditionerna i området.