The Manu Nest av Maffam Freeform

The Manu Nest av Maffam Freeform
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag är säker på att du alla ser fram emot att spendera mer tid ute och njuta av det vackra vädret. Det är dags att börja bli redo för det och det betyder att du tar utemöbler ut eller köper några mysiga möbler till din terrass, trädgård, däck, gård, etc. Vi har ett mycket vackert objekt som vi är säkra på att du kommer att älska . Detta är Manu Nest, en mycket elegant och vacker hängande stol, perfekt för utomhusbruk.

Manu Nest var designad av Maffam Freeform och det är intressant av två skäl. Den första är dess form och funktionalitet. Manu Nest är en vacker och elegant hängande stol, mycket avslappnande och bekväm och perfekt för terrasser, trädgårdar eller däck. Den andra anledningen är att stolen är gjord av vulkanisk sten. Tja, materialet kallas faktiskt Basalt och det är en magmatisk sten som förnyar sig mycket snabbt genom vulkanaktivitet. Detta gör det till en oändlig resurs och också ett mycket intressant materialval för en bit av utemöbler som den här.

MoreINSPIRATION
  • Modern Neststol för utomhusbruk
  • Bekväm Nest för små områden
  • Härlig bojstol för din uteplats

Designern av Manu Nest använde basaltfibrerannonsen kombinerat med ekoresin för att skapa en mycket lätt men mycket hållbar struktur. Manu Nest har en enkel men ögonblicksdesign. Det är väldigt snyggt och elegant, för att inte tala om bekvämt. Det är också en mångsidig möbel som passar både inomhus och utomhus. Det har en slående visuell påverkan och ett nästan dramatiskt utseende. Du kan hänga stolen från ett fast träd eller från någon annan yta så länge den är stark och hållbar.