Walt Disney Studios nya Moskva kontor

Walt Disney Studios nya Moskva kontor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla är bekant med namnet Walt Disney. Vi växte upp med filmer och teckningar skapade av detta företag. Men när vi var barn undrade vi oss aldrig hur och var de tecknade tecknen skapades. Jo det händer bara att i Moskva finns ett nytt Disney-kontor så vi ska titta på det.

Kontoret designades av Unk Project architects och ligger i Moskva, Ryssland. Projektområdet mäter 685 kvadratmeter och byggnaden slutfördes 2010. Huvudideen för kontoret var ett utrymme som påminner oss om Hollywood Studios «Golden Era» med den specifika atmosfären. Det finns öppnade århundrade gamla metall kolumner, välvda betonglofter, åldrade keramiska plattor och tegelväggar tillsammans med många andra detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Imponerande Walt Disney Concert Hall av Frank Gehry i Kalifornien
  • Google-kontoret i Moskva, Ryssland
  • Parasitkontor i Moskva av za bor architects

Denna årgångsinredning kombinerades sedan med modern teknik vilket resulterade i ett unikt utrymme. Kontoret innehåller faktiskt två separata områden. Det finns arbetskontoret och gästzonen med en biografhall. Det var svårt att integrera biografhallen i designen men det var tvungen att tillhandahålla kvalitetsljud men det skulle också vara helt separerat från de andra utrymmena och foniskt isolerade. Både kontoret och bioområdet måste följa brandbestämmelserna. Totalt var resultatet ett modernt kontorsutrymme med minnesrika arkitektoniska detaljer och en imponerande biografhall i mitten som förbinder allt.