The Olo Yogurt Studio i Albuquerque, New Mexico

The Olo Yogurt Studio i Albuquerque, New Mexico
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Baker Architecture + Design blev ombedd att designa Olo Yogurt Studio i Albuquerque, New Mexico. Projektet utvecklades 2010 för Sims General Building, entreprenören. Projektet var inte lätt eftersom de var tvungna att arbeta med en liten skala och begränsad budget. På grund av byggnadens natur måste också vissa mycket specifika detaljer följas.

Olo Yogurt Studio är en plats där kunder kan gå och betjäna sig med vilken typ av yoghurt de vill ha. Det självbetjänade konceptet behövde viss planering och mycket specifika strukturer. Ett speciellt cirkulationsmönster måste ställas in. Detta gör det möjligt för kunderna att komma in, cykla genom utrymmet från automaten, till toppområdet och sedan till kassan.

MoreINSPIRATION
  • Frisk Bluberi fryst yoghurtbutiksinredning av Emmanuelle Moureaux
  • Den färgstarka vaxrevolutionen salongen i Mexiko
  • Samtida Studio Förlängning För En New Jersey Church

Också för att locka kunder och att få dem att gå in och njuta av de läckra produkterna. Designteamet utvecklade "yo-bow" -idén. Detta är i grunden en serie av färgade ränder som undulate överhead, sväng nedåt och avsluta sedan vid yoghurtvalet bakom det smala rummet. Det är ett färgstarkt och roligt sätt att leda kunder till utgångspunkten för monteringslinjen utan att de känner sig pressade på något sätt. Olo Yogurt Studio är en mycket färgstark plats och den använder den till sin fördel på ett konstruktivt sätt. {Pics av ​​Richard Nunez och hittades på archdaily}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: