OTTO-kaminen espressomaskin

OTTO-kaminen espressomaskin
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det här är OTTO-kokets espressomaskin. Den har en design inspirerad av den legendariska Atomic Espressomaskinen som designades av Giordano Robiatti 1947. Faktum är att espressomaskinen kopior Atomic Espressomaskinen och dess vackra mitten av århundradets design. Det kan betraktas som en elegant hyllning till 1947-skapelsen.

Kaminens topp lanserades första gången 2008. Det tog dock tre år att komma med den slutliga versionen. Slutprodukten introducerades på marknaden i slutet av 2011. Flera ändringar gjordes men de hänför sig mest till den tekniska delen. Kaminens topp har samma välfungerande former som den hade tillbaka 2008. Det är en snygg och modern del med en populär design. Trots att det är en modern skapelse och ett mästerverk på domänen, är OTTO-kokkärlens espressomaskin inte endast beroende av tekniska element. Det är faktiskt inte en av de maskiner som bara kräver att du trycker på en knapp.

Eldstaden är lite mer gammaldags. Det är en produkt som kräver din uppmärksamhet och lite förtrogenhet med denna typ av objekt för att maximera potentialen. Men det finns inget att oroa sig för. Det är ganska enkelt att använda och om du har problem, innehåller det också en DVD med alla instruktioner du behöver för att använda maskinen. Kaminen har också två italienska latte-glasögon, en rostfri mjölkkanna och en anpassad manipulering. Dessutom kan du ta med dig överallt där du går, för du kan också välja ett robust premium-resväska. Finns för 850 $.