Tips för en perfekt gjord säng och en ren och snygg sovrumsinredning

Tips för en perfekt gjord säng och en ren och snygg sovrumsinredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ingen gillar en rörig säng i sitt hem. Men ingen gillar verkligen att göra sängen heller så vi befinner oss i ett dilemma. Lösningen är ingen att ge upp att göra sängen helt och ignorera ruden, men att snarare försöka göra denna process så enkelt och snabbt som möjligt. Här några tips som vi finner användbara och det kan också göra skillnad i ditt fall.

Till exempel, det första du bör göra är att samla dina sängkläder. Självklart beror det helt på typen av din säng och på rummet, men de vanliga komponenterna är en madrasskudde, utrustat lakan, platt plåt, örngott, filt, täcke eller duv, kuddsskum, accentkuddar och en sängskjorta . Vissa är valfria och andra beror på säsongen så listan kan ändras från person till person.

Då ska du gå in mot strykbräda och börja trycka på sängkläderna. Det är ett steg som nästan ingen gillar, men det är dock nödvändigt om du vill att din säng ska se bra ut. Så möta din nemesis och bara ta det över med. Någon inspirerande musik kan också hjälpa. En annan mycket viktig sak är att dra madrassplattan jämn. Detta är ett avgörande steg, och om det görs fel kan det förstöra din komfort i sängen. Så istället för att du inte känner dig bekväm hela natten och önskar att du skulle ha tagit 5 ​​minuter att göra jobbet rätt, är det bäst att göra det rätt första gången.

MoreINSPIRATION
  • 5 tips för en perfekt gjord säng
  • En snabb guide till att göra din säng
  • Hur man syr ett monterat ark ur ett plattskikt

Då är det problemet med det monterade arket. Det måste också göras tätt. Var så försiktig när du köper lakan, för om de inte har optimala dimensioner kan det vara förgäves. Ett extra djupt lakan ska vara perfekt, speciellt om du har en lång madrass.

Täcken kommer nästa. Ibland händer det att filten är något kortare än arket. I sådana fall är det bäst att dra ner det från toppen i stället för upp från botten. Botten ska gilla särskilt trevligt eftersom det övre området kommer att vara täckt med kuddar ändå.

När du lägger kuddarna börjar du med de du sover på. På det här sättet när du lägger dig, behöver du bara ta bort de du inte behöver och gå och lägg dig. Accent kuddar är trevliga eftersom de gör sovrummet känns mer mysigt och inbjudande men de är frivilliga.

Bildkällor: 1 & 2,3 & 4,5 & 6 och 7.