Två sovrum med privat trädgård

Två sovrum med privat trädgård
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fitzjohns Avenue ligger i ett bra område, mycket nära till affärer, restauranger och barer. Denna två sovrum lägenhet jämfört med andramodern lägenheter i London är mycket fantastisk och det ger ett stort vardagsrum med badrumssviter tillsammans med moderna inredning och armaturer. Lägenheten har en privat trädgård tillsammans med trägolv. Det har också ett mottagningsrum med ett öppet kök.

Så övergripande är denna lägenhet förvånansvärt modern och snygg, med mycket vackra möbelstycken tillsammans med andra armaturer. Varje rum är lite annorlunda när det gäller stil och inredning, men alla har gemensamt enkelhet och elegans i inredningen. Vardagsrummet är förmodligen den mest färgglada och upptagen från denna synvinkel.

MoreINSPIRATION
  • Lyxig två sovrums lägenhet i London
  • Färgglada lägenhetskonstruktion i Göteborg
  • Mysig hörnlägenhet med tre balkonger

Det finns några intressanta och mycket vackra detaljer där, som konsten hänger på väggarna eller den vackra mattan. Baren i en fin detalj också, särskilt när vardagsrummet är kopplat till köket. De färgstarka barstolarna ger lite färg till rummet, med sin röda ton och levande utseende.

Dessutom, i motsats till det här rummet är sovrummet lite tystare, enklare och med få detaljer och dekorationer. Det är naturligt att vara så här, eftersom det är rummet i huset där folk brukar söka komfort och avkoppling