Vad är en foyer och hur du kan dekorera den

Vad är en foyer och hur du kan dekorera den
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Termen foyer beskriver ett utrymme som vanligtvis förbinder ingången till olika andra rum. Men med tiden har det blivit synonymt med villkoren entré, hall, entré och till och med förtid. Med andra ord är en foajé där du välkomnar dina gäster när de kommer in i ditt hem, oavsett om det är ett hus eller en lägenhet.

Foyers är vanligtvis rymliga så det finns gott om utrymme här för möbler och tillbehör. Det betyder att du måste göra några tuffa val när du dekorerar det här utrymmet. Bestäm vad rymdens huvudfunktion är, fundera på din livsstil och ta reda på vad stilen ska vara.

Så nu vad du vet vad en foajé är eller vad den hänvisar till, låt oss se hur du kan dekorera detta utrymme. Först och främst behöver en foajé lagring. Tänk på att allt måste lagras där som lager, hattar, väskor, skor, tillbehör, etc. och hitta sätt att rymma alla saker utan att slösa ut golvyta.

MoreINSPIRATION
  • Hur att dekorera med speglar
  • Hur man dekorerar en konsoltabell: Se skogen genom träden
  • Foyer dekorativa idéer som återspeglar skönhet och sofistikering

Andra saker du kan använda för att dekorera en foajé inkluderar en matta eller matta, ett bord, väggkonst och dekorativa tillbehör som t.ex. vaser. När du väljer en matta matta, överväg något med ett mönster. Ränder är ett bra alternativ. De är enkla och de drar gästerna in i huset.

Du kan också lägga till ett konsolbord eller till och med ett runt bord. Den kan placeras i ett hörn eller mot en vägg. Dekorera bordet med en vas eller med ljus och andra accentstycken du finner attraktiva och lämpliga för detta utrymme.

Utse inte över väggarna. En inramad spegel kan vara perfekt för foajén men du kan också dekorera det här utrymmet med konstverk eller med några DIY-stycken du kan skapa själv.

Och glöm inte belysningen. Om foajén har högt i tak kan du hänga en ljuskrona eller ett hängande ljus. Sconces kan också monteras på väggarna i nyckelområden som vid sidan av spegeln.